Podigla temperaturu

Seks-bomba uskočila u čipkasto donje rublje te pozirala u zagrljaju plišanog medvjeda

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: AFP) +0 Irina Shayk (Foto: AFP) Galerija

Irina Shayk dodatno je procvjetala nakon prekida četverogodišnje veze s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćer Leu de Seine.

33-godišnja ruska manekenka Irina Shayk još uvijek može očitati beauty lekcije i puno mlađim kolegicama.

Pogledaj i ovo Irina Shayk što se tu događa? Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

Jedna od najljepših žena na svijeta i u četvrtom desetljeću izgleda fantastično, a to pokaže svako malo i na društvenim mrežama, na kojima nema problema s golišavijim izdanjima.

Naravno, kada se skine u donje rublje, to i masno naplati, a već godinama vjerno reklamira jedan poznati brend donjeg rublja čije je zaštitno lice.

Ovoga puta uskočila je u čipkasti i prigodno crveni kompletić, a pritom se našla i u zagrljaju velikog plišanog medvjedića.

Još uvijek se ne zna u čijem se zagrljaju Irina grije ove zime, a čini se kako je nepoznati muškarac u čijem je društvu nekoliko puta viđena posljednjih tjedana zapravo njezin tjelohranitelj.

Ni njezin bivši zaručnik Bradley Cooper od prekida ranije ove godine nije viđen u ženskom društvu, osim onom njihove neodoljive kćerkice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@intimissimiofficial ❄️🎅🏽 #intimissimi

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene