Zanosna brineta

U prozirnom donjem rublju pokazala skoro sve: Nove seksi fotke istaknule su njezinu senzacionalnu figuru

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk na društvenim je mrežama objavila fotografije u prozirnom rublju i oduševila fanove, naročito onaj muški dio.

Irina Shayk trenutačno je jedan od najzaposlenijih i najtraženijih modela u svijetu mode, a angažirana je i kao zaštitno lice jednog brenda donjeg rublja, za čiji joj se novi editorijal nije problem skinuti, pa čak ni u najprozirnije komade.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Pokazala je to na svom Instagramu, gdje je s 13,5 milijuna pratitelja podijelila fotografiju na kojoj pozira u crnom prozirnom grudnjaku i gaćicama otkrivajući savršeno oblikovano tijelo. Obožavatelji su se složili da 34-godišnja brineta izgleda senzacionalno, a osim grudima, najviše su se divili ravnom trbuhu i vitkim nogama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@intimissimiofficial launches the Sveva Bra🖤 #InvisibleBra #TulleBalconette #Intimissimi 📸 @rowanpapier

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Irina je ovih dana viđena kako provodi vrijeme s bivšim partnerom i ocem svoje kćeri, glumcem Bradleyjem Cooperom. Odgajanje 3-godišnje djevojčice Lee De Seine im je prioritet pa je manekenka u glumčevu domu provela čak četiri sata. Na svom prijateljskom odnosu rade nakon što su se razišli 2019. godine, nakon nagađanja o njegovoj aferi s pjevačicom Lady Gagom, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena".

Oboje su negirali bilo kakvu vezu osim one prijateljske, no Bradleyjeva i Irinina veza ipak nije preživjela takav pritisak.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Škender - 2 Zdravko Škender - 3 Zdravko Škender - 1 Zdravko Škender +1 Zdravko Škender inMagazin Tragedije se nanizale jedna za drugom: Škender nakon gubitka sina progovorio o onome o čemu je dosad šutio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene