Ne gubi vjeru u ljubav!

Irena Pecotić prekinula medijsku šutnju i dala prvi intervju, evo što je imala za poručiti

Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 3 Irena Pecotić Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 3 Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić - 2 +12 Irena Pecotić - 3 Galerija

Irena Pecotić je za Slobodnu Dalmaciju prvi put nakon kraha braka progovorila o periodu kroz koji je prolazila zadnjih mjeseci.

Farmaceutkinja Irena Pecotić otkrila je za Slobodnu Dalmaciju kako će provesti Božić, što ju pokreće te je prekinula šutnju o aferi bivšeg supruga, Marka Pecotića.

Pogledaj i ovo Irena Pecotić Nastavila sa životom Bivša supruga Marka Pecotića šali se na račun svog ljubavnog statusa, dok on uživa sa ženom zbog koje ju je ostavio

Irena će Božić provesti uz svoju djecu.

"Bit ću s djecom na božićnom ručku kod svojih roditelja kao i svake godine. Božić za mene predstavlja vjeru, mir, ljubav i radost. Često me podsjeti na bogatstvo darovanog nam života što ponekad mnogi od nas zaborave", rekla je.

A evo i što je pokreće:

"Vječiti optimizam, vedar duh i vesela narav. Možda malo i tvrdoglavost".

Njezin ispušni ventil je definitivno sport.

"Kad ti se u životu događa bilo što da je lijepo, naravno da vam godi. Influencerica nisam nikako! Više kao osoba koja se dobro zabavlja na društvenoj mreži. Svi mi imamo bolje i gore dane i naravno da je na društvenim mrežama samo ono što je lijepo", otkrila je Irena.

Pecotić se također dotaknula i razočaranja pa otkrila kako se nosi s postupcima onih koji su je povrijedili:

"Mislim da se s tim postupcima moraju nositi oni koji su nas razočarali. Na nama je da to prihvatimo ili ne".

Priznala je da i dalje vjeruje u ljubav jer je ona pokretač svega te da uvijek oprašta.

"Opraštam zato što mi je najbitniji moj vlastiti mir", rekla je te dodala:

"Pamtim samo sretne dane iz 2022. godine! Pamtit ću je po neizmjernoj ljubavi koju sam dobila od prijatelja i obitelji. Imam puno dobrih prijatelja s kojima se ne čujem svakodnevno, ali znamo da smo tu uvijek jedni za druge. Svakako ću se rado sjetiti i putovanja u London s dragom prijateljicom Ivanom. U 2023. želim samo vlastiti mir i zdravlje".

Prisjetimo se, Marko i Irena u braku su bili 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova , a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju rekao sam Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, zasad je to sve primljeno dobro, doma smo OK, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon. Međutim, već neko vrijeme Peco gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na vjenčanjima i raznim događanjima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll - 1 +27 Ivana Knoll - 2 Celebrity Poslije navijačkih izdanja, Ivana Knoll pokazala je svoju blagdansku opravu, evo kako se uredila!

1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač +41 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović sređena od glave do pete čestitala Božić i ukazala na jednu bitnu stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene