Ne miče se s plaže

Pošteno se rashladila u moru i pokazala svu raskoš svojih bujnih oblina u malo neobičnom badiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin pokazala je svu raskoš bujnih oblina na plaži u Malibuu.

Za manekenkom Ireland Baldwin okretale su se glave na plaži u Malibuu, ponosno trčkarajući u badiću zanimljivog dizajna koji je naglasio njezinu bujnu figuru i obline.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Profimedia) bio seks-simbol Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

25-godišnja Ireland odlučila se rashladiti u moru dok Los Angeles pogađa toplinski val, a čini se kako je u svom naumu i uspjela. Na plaži je bila jedna od najprimjećenijih kupača, čemu su pridonijele i tetovaže kojima je ukrasila svoje tijelo.

Plaža joj je u posljednje vrijeme jedna od najdražih lokacija na kojoj ju se može vidjeti, i kamo se odlazi zabavljati u društvu prijatelja. Osim odlascima na more, Ireland vrijeme krati i objavljivanjem razgolićenih fotografija na društvenim mrežama, što se inače ne sviđa njezinom slavnom ocu i glumcu Alecu Baldwinu koji ju je zbog toga i javno kritizirao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Tako je primjerice nakon što je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola na terasi u New Yorku, Alec ju je otvoreno pitao "Oprosti, što?" te pokupio brojne lajkove.

Nekoliko joj je puta poručio i "ne, jednostavno ne", no njezina želja za slavom očito je veća od bilo kojeg njegova komentara.

Ipak, Ireland je nekoliko puta u javnim istupima dala naslutiti kako ona i tata nisu toliko bliski, no uspijevaju funkcionirati. Također, ona živi u Los Angelesu, a on u New Yorku s drugom suprugom Hilarijom Thomas, s kojom ima još četvero djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene