Poseban dječak

Nacrtao je Teslu zatvorenih očiju, ali on skromno poručuje: "Ostajem s obje noge čvrsto na zemlji"

Siniša Matijević (Foto: Anamaria Batur) Siniša Matijević (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Matijević (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent - Siniša Matijević (Foto: Supertalent) - 4 Siniša Matijević (Foto: Anamaria Batur) Siniša Matijević (Foto: Anamaria Batur) Supertalent - Siniša Matijević (Foto: Supertalent) - 1 Siniša Matijević (Foto: Dnevnik.hr) +0 Siniša Matijević (Foto: Supertalent) Galerija

Siniši Matijeviću tek je 13 godina, a svojim je talentom oduševio sve članove žirija i publiku.

Siniša Matijević sve je ostavio bez daha crtanjem zatvorenih očiju u trenutno najpopularnijem televizijskom showu "Supertalent".

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Talentiranom Siniši tek je 13 godina, a svojim je talentom oduševio sve članove žirija i publiku. U posljednjoj polufinalnoj večeri "Supertalenta" prošle nedjelje naslikao je Nikolu Teslu te dobio pregršt zavidnih komplimenata.

"Ti si stvarno jedan poseban dečko. Širiš jedan mir i toplinu oko sebe. Ti kao da si još napredovao od prošlog puta. Neka stvarno svi u tvom razredu i kraju budu svjesni da si ti stvarno poseban", poručio mu je Janko, a osim slikarstvom, Siniša se bavi i kiparstvom. Svoj talent otkrio je u 3. razredu tako što je crtao susjeda, a onda mu je stric poručio da proba to učiniti zatvorenih očiju. Siniša je probao i uspio, a gledat ćemo ga i u finalu.

"Planiram upisati Primjenjenu umjetnost u Zagrebu te tamo razvijati dalje svoj talent. Vjerujem kako će mi nastup u Supertalentu donijeti poene za upis", otkrio je simpatični Siniša koji nam je otkrio i kako mu se dosta ljudi javilo nakon prvog nastupa. No pohvalio nam se i kako je postao popularniji u svom razredu otkad nastupa na televiziji.

Kada se predstavljao publici, rekao je kako se navikao sam snalaziti, jer odrasta na selu. "Navikao sam se snalaziti bez tuđe pomoći kod svojih radova i tako mi je lakše", pojasnio nam je talentirani dječak koji priznaje kako svi njegovi problemi nestaju kada slika. "Nisu to neki veliki problemi, već ovako neke brige u školi. Kad slikam zaboravim na njih, jer se fokusiram samo na to."

"Baš si jedno posebno stvorenje. Ovo sigurno nije nešto uobičajeno, ali ti si jedan nadasve poseban dječak i hvala ti što si nam došao u Supertalent", poručila mu je na audiciji Martina. A smatra li se on posebnim dječakom?

"Ostajem s obje noge čvrsto na zemlji", sa smiješkom otkriva Siniša koji se niti jednog člana žirija nije posebno "bojao". "Oni će reći što misle, a ja znam da imam talent", zaključio je.

Ostatak intervjua pogledajte u prilogu.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Garavi, Pasika (FOTO: Facebook) Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) +0 Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) Zanimljivosti I ovo se događa u crkvi: Nevjerojatna izvedba od koje biste se mogli naježiti, širi se internetom

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Modni dizajner Juraj Zigman (Foto: Dnevnik.hr) Modni dizajner Juraj Zigman s manekenkama (Foto: Dnevnik.hr) Modna revija Juraja Zigmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Modna revija Juraja Zigmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Modna revija Juraja Zigmana (Foto: Dnevnik.hr) - 1 inMagazin Poznate Hrvatice uživale na modnom spektaklu domaćeg miljenika svjetskih zvijezda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene