Napeta završnica

Vladimir Posavec Tušek o finalu serije ''Drugo ime ljubavi'': "Bit će puno preokreta. Postat ću djed, to su mi sredili''

Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Screenshot/Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Marko Todorović i Vladimir Posavec Tušek (Foto: NOVA TV) Vladimir Posavec Tušek (Foto: Nova TV) +0 Vladimir Posavec Tušek (Foto: Nova TV) Galerija

Vladimir Posavec Tušek u seriji "Drugo ime ljubavi" našao se u ulozi poduzetnika Karla Krpana.

Od finala uzbudljive domaće hit-serije ''Drugo ime ljubavi'' dijeli nas samo nekoliko tjedana, a glumac Vladimir Posavec Tušek u intervjuu otkriva kako je bilo snimati posljednje epizode i što nas uskoro očekuje u napetoj seriji: ''Bit će preokreta, puno preokreta. Postat ću djed, ja djed – to su mi sredili''.

Pogledaj i ovo Serija Najbolje godine Omiljeni junaci Kviz: Koliko znate o serijama Nove TV? Pogodite o kojoj je riječ na temelju samo jedne scene!

Poznati glumac u seriji je utjelovio moćnog lokalnog biznismena Karla Krpana kojeg je zaručnica varala s njegovim sinom, a na pitanje što bi savjetovao svom liku, kaže: ''Ne bih mu ništa savjetovao. Taj me tip strašno nervirao.''

Koliko mu je bilo izazovno glumiti nekog starijeg od sebe, kako je glumiti dramatične scene, s kim je na setu najviše kliknuo i kakva je atmosfera bila na snimanju te koliko mu nedostaje glumački posao tijekom trenutačne karantene, saznajte u videu.

U napetim epizodama ovog tjedna pogledajte posljedice Karlovog bijesa nakon što je otkrio kako su mu sin, bivša zaručnica, njezina sestra te njegova bivša zaposlenica radili iza leđa.

U vrtlogu novonastalih događaja Lola postaje žrtvom vrlo nezavidne situacije, a u pomoć joj priskače Saša iako se u zadnje vrijeme prema njoj hladno ponašao. Lola se vraća na imanje, no njezin susret s Julijom odvija se u više nego napetoj atmosferi.

Irena razočarana člankom kojeg je napisala, a urednik prije objave potpuno preuredio, u gostionici među mještanima napravi pomutnju i time izazove novi problem za Karla.

Kako će se sve završiti - hoće li Saša uspjeti izbaviti Lolu iz nove nevolje, hoće li mještani uspjeti iz Karla izvući istinu o spornom projektu i što će se događati s Lukom u zatvoru, pogledajte u novim dramatičnim epizodama hit-serije ''Drugo ime ljubavi'' na Novoj TV od ponedjeljka do petka u večernjem terminu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) +3 Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene