Da i to vidimo!

Od ponedjeljka je gledamo u avanturi života, jedini problem mogli bi biti morski psi: ''Usprkos tome, svejedno sam se prijavila...''

Antonia Ivić Antonia Ivić Privatni album 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Ivić - 2 Antonia Ivić - 1 Antonia Ivić - 2 Antonia Ivić - 1 +0 Antonia Ivić Galerija

Antonia Ivić jedva čeka početak showa Survivor koji se 6. ožujka vraća na male ekrane, a u kojem ćemo je gledati kao jednu od natjecateljica.

Antoniju Ivić od ponedjeljka gledamo u Dominikanskoj Republici gdje će sudjelovati u showu Survivor koji prati od malih nogu.

Pogledaj i ovo Survivor Novi ljudi! Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

"Još sam odmalena pratila show i uvijek sam htjela biti dio toga. Sve mi je bilo jako fora i zanimljivo, a prošlogodišnju sezonu sam pratila koliko sam mogla. Sviđa mi se na čemu je naglasak u showu, a to je natjecanje sportske prirode uz, naravno, uvjete preživljavanja. Nisam nešto duboko i dugo razmišljala o prijavi, a trenutak u kojem sam to napravila bio je dosta impulzivan i nepromišljen. Nisam kao osoba nepromišljena, ali uz neke određene životne situacije sam shvatila da se jednostavno ne želim štedjeti s novim iskustvima. Unazad godinu dana, donijela sam mnogo odluka koje nikada nisu bile u domeni moje komfor zone i ne planiram stati na ovome. A što se tiče anegdote o odluci za prijavu, dogodilo se ovako: prijatelj mi je došao doma, sjeo na kauč i rekao 'E Tonka, prijavio sam se na Survivor.' U tom trenutku sam ja samo rekla 'Ajmeee ozbiljno?? Idem i ja!'. Ispunila sam osnovne podatke i na kraj pameti mi nije bilo da ću biti u finalnih deset", ispričala nam je Antonia.

Otkrila nam je i što smatra prednošću nad drugim kandidatima.

"Definitivno prvenstveno snalažljivost u vodi. Također, imam iskustva pred kamerama, provođenja sto godina na setu čekajući kad će netko reći 'Akcija!'. Tako da sam se naučila toj vrsti strpljenja gdje će nekome drugome to možda biti naporno ili dosadno, meni će biti normala. A da spomenem i ovo, po prirodi pričam dosta i uvijek imam nešto za reći, tako da ni s tim neću imati problema", zaključila je Antonia sa smiješkom.

Velika je zaljubljenica u plivanje, zato misli da joj je to jedna velika prednosti.

"Mislim da mi je to primarna prednost ako gledamo motoričku spremnost. Rekla bih da se bolje snalazim u vodi nego na kopnu i tu ću moći povući svaki put. Smatram plivanje velikom prednošću jer netko tko nikada nije trenirao neki vodeni sport, ne može se samo tako lako snaći i naučiti surađivati s vodom", zaključila je.

A evo na što bi potrošila novčanu nagradu u slučaju pobjede.

"Neupitno je da bih dio potrošila u svoju daljnju edukaciju, a ako bude malo i sreće u životu, možda se pokrene i neki poslić. Ne želim previše razmišljati što i kako jer nitko ne zna kako će ovo završiti, gdje će me odvesti, što će meni biti u glavi nakon vremena provedenog daleko od ove realnosti", zaključila je.

Antonia nam je otkrila i što bi istaknula kao svoje mane, a što kao vrline.

"Od vrlina bih rekla da sam vesela, otvorena, snalažljiva, direktna, komunikativna, uporna i promišljena (bez obzira na impulzivnu odluku za prijavu na Survivor), a što se tiče mana dosta sam samokritična, na trenutke temperamentna, govore mi da sam tvrdoglava nekad, ali nisam toga svjesna", priznala je.

Koja je njezina najveća ili "najluđa" avantura koja joj se dogodila u životu?

Do svoje negdje 20. godine sam živjela neki mirni sportski život, nisam niti izlazila pa ne bih rekla da sam bas doživjela puno avantura. Ali kada pričam o nekim uzbudljivim stvarima, uvijek se tu nekako nađu morski psi. Prošlo ljeto plivala sam maraton preko kanala, a oduvijek imam strah od morskih pasa, usprkos tome, ja sam se svejedno prijavila i išla plivati. E i da! Skočila sam na ježa prošlo ljeto, ne stala, skočila. Dan danas imam njegove iglice u nozi, ali i to je bila jedna zabavna avantura, hahaha", prisjetila se sa smiješkom.

Pitali smo je i boji li se još čega osim morskih pasa?

"Bojim se zmija i morskih pasa, to su kao neki racionalni strahovi koje imam odmalena, a možda su i iracionalni. U principu ne bih skočila ni da vidim zmiju, ni morskog psa. Doduše, u jednom aquaparku sam i dragala jednog tigrastog, a zmije su mi samo fuj. U životu se bojim gubitka bliskih ljudi, ali koga to nije strah?", pita se Antonia.

A evo i čemu se najviše veseli u showu.

"Veselim se jako ekipi, nadam se da ćemo se slagati i naučiti komunicirati sve što možemo. Jako se veselim osjećaju nakon showa, mislim da će biti jako 'liberating' neovisno o okolnostima i trajanju mog boravka tamo. Poznavajući sebe, provest ću puno vremena razmišljajući o životu pa možda dođem i do nekih novih saznanja u glavi. Vidjet ćemo", najavila je Antonia.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +25 Kralj Charles Celebrity Procurio razlog zbog kojeg je kralj Charles izbacio Harryja i Meghan iz njihova doma, preko jedne stvari nije mogao prijeći!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 4 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 1 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 3 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 2 +10 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 8 Celebrity Odveo je djevojku da joj pokaže kako mu ide golf, ali jedan njezin pokret sasvim ga je omeo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene