Glavni zabavljač

Maleni harmonikaš sve je osvojio i razveselio svojim sviranjem, a već sada ima i gaže koje nikako ne propušta!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Jakša - 3 Matej Jakša - 2 Matej Jakša - 1 Supertalent: Matej Jakša Matej Jakša - 4 Matej Jakša - 5 Matej Jakša, Supertalent - 7 Matej Jakša, Supertalent - 6 Matej Jakša, Supertalent - 5 Matej Jakša, Supertalent - 4 +7 Matej Jakša, Supertalent - 3 Galerija

Matej Jakša se zahvaljujući najviše glasova publike showa Supertalent plasirao u finale, a za DNEVNIK.HR je priznao kako se tome baš i nije nadao.

Maleni harmonikaš iz Istre Matej Jakša dobio je najviše glasova publike u četvrtoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent, što ga vodi ravno u veliko finale kojem se i sam nije nadao.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

"Proći u polufinale Supertalenta je super osjećaj. Jako sam bio sretan, ali i zbunjen kada je bilo glasanje i kada su prozvali mene. Nisam to očekivao", priznao je Matej.

Njegova obitelj i prijatelji ne kriju ponos, a u školi je postao prava mala zvijezda.

"Moji prijatelji su jako sretni zbog mene, čestitaju mi i govore da samo tako nastavim i dalje", rekao nam je Matej.

Sviranje harmonike je Matejeva velika ljubav i vježba svaki dan po nekoliko sati kako bi se što bolje pripremio za nastup u finalu.

"Na harmonici svakodnevno vježbam oko pola sata do sat, ali kako su sada pripreme za finale, znam vježbati i po dva sata", otkrio je.

Matej već sada ima i vlastite gaže na kojima zabavlja i uveseljava sve oko sebe, a evo i zašto je odlučio doći u Supertalent.

"Sviram prijateljima često, ako su kakva druženja, fešte, rođendani i slično. Za Supertalent sam se odlučio zato šta ga pratim svaki vikend i jako mi je lijepa emisija. Svidjela mi se i mislio sam da mogu i ja pokazati svoje vještine na harmonici", zaključio je Matej.

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje i doznajte kojih ćemo posljednjih troje natjecatelja gledati u velikom finalu Supertalenta!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Getty Images) +3 Fernando Colunga Nekad i sad Sjećate se zgodnog Josea Armanda iz kultne sapunice? Šuškalo se da voli muškarce, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Pogledajte tko se to smjestio na bujne grudi Nives Celzijus, svi bi na njegovo mjesto: "Zna što valja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene