Insta tjedan

Nagrade, svađe, bebe i isticanje oblina - 'selfie' nadmetanje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dodjela Zlatnih globusa, burni komentari, vijest o prinovi, briga o izgledu i promocija Hrvatske u svijetu - teme su koje su obilježile tjedan iza nas!

Događaj tjedna bio je dodjela nagrade Zlatni globus. Mnoge zvijezde slavile su zbog osvojenih kipića, a mnoge su svoje oduševljenje, iako nisu bile među dobitnicima, podijelile i na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić "IT’S MEOW OR NEVER!" Nina Badrić zbog Baby Lasagne zaplesala nasred ulice, pogledajte kakvu mu je podršku poslala!

FOTO Najbolje od Zlatnih globusa

Tako po broju objavljenih fotografija prednjači Sofia Vergara, koja je dokumentirala gotovo svaki korak u vezi dodjele Zlatnih globusa. Slavna Kolumbijka odlično se zabavila, a na jednoj od fotografija pokazala je i svoje zavodljive atribute, koji su, bez sumnje, privlačili poglede više od prestižnih kipića.

Beyonce je također preplavila Instagram svojim fotografijama, a jedna od njih bila je povod za žustru raspravu na Instagramu.
Pjevačka diva objavila je fotografiju snimljenu davnih dana, na kojoj pozira s preminulom pjevačicom Aaliyah i to upravo u čast njezina rođenja na dan 16. siječnja.

No, problem je nastao zbog toga što je na originalnoj fotografiji s ovim dvjema pjevačicama pozirala i Kelly Rowland, što se može vidjeti na njezinom Instagram profilu na kojem je objavila originalnu fotografiju. I sad je Beyonce prozvana 'hejtericom' kojoj se predbacuje izrezivanje Kelly s fotografije.

Pjevačica Gwen Stefani objavila je dugo isčekivanu vijest o spolu bebe koju nosi. Riječ je o još jednom dječaku.'Bila sam spremna predati krunu. No, izgleda kako sam i dalje kraljica u našem domu. Dečko je. Okružena sam dečkima', napisala je 44-godišnja pjevačica.

U smiješnim fotografijama prednjačile su hrvatske zvijezde. Tako je Nina Badrić objavila fotografiju s tretmana ljepote. 'Jer ona to zaslužuje', napisala je pjevačica koja je poznata po lijepom glasu i stasu.

Djevojka koja ima najviše sljedbenika na Instagramu, pjevačica Lana Jurčević, trudi se održati svoju prednost pa tako ne zaboravlja redovito objavljivati zanimljive fotografije. Lijepa je Lana objavila fotografiju na klupici u parku, uz komentar: 'Fitness day'.

A da je u Hrvatskoj gotovo svaki djelić raj, pokazuje primjer otoka Hvara. Kanadska voditeljica, DJ, glumica i pjevačica Jacqueline Wood napravila je priču o Hvaru kao party destinaciji za američki zabavni kanal E!

Odabir Hvara kao destinacije za odličnu zabavu ne čudi, budući da su ga već izreklamirale brojne slavne osobe, uključujući Beyonce, Jay Z-ja, Toma Cruisea i mnoge druge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene