INSTA tjedan

Gole stražnjice, dojenje za pamćenje i duh u kući!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U tjednu koji je iza nas dogodile su se mnoge zanimljive stvari u svijetu Showbizza, a neke od njih su, naravno, zabilježena i na Instagramu. Donosimo vam ih u INSTA tjednu.

Tjedan iza nas svakako je obilježila glazbena diva Beyonce koja je bez ikakve najave i promocije objavila svoj novi, peti studijski album na iTunesu. Na njemu se nalazi 14 pjesama i 17 spotova. Najavu za album objavila je na Instagramu.



I Britney Spears ima novosti iz svoje glazbene karijere. Prošlog tjedna je objavila spot za pjesmu 'Perfume' i naravno, pohvalila se o tome na Instagramu. Svojim izgledom u spotu Britney je mnoge zadivila i dobila same pohvale. Objavila je i djelić atmosfere iz dvorane u Las Vegasu u kojoj će uskoro početi izvoditi svoj najnoviji show.

Pogledaj i ovo showbuzz Što spakirati?? Put putujem... Kako putuju domaće dive?

Tjedan je svakako obilježen božićnim drvcima i Djedovima Božićnjacima. Irina Shayk, Ellen DeGeneres, Rira Ora, Beyonce, Rihanna, Kris Jenner, Victoria Beckham, Nina Badrić, Iva Balaban... samo su neka slavna imena koja na Instagramu pozdravljaju dolazak mnogima omiljenog doba u godini - Božića. Donosimo Instagram objave nekih od njih.



Ljepotice modnog brenda Victoria's Secret na Instagramu su najavile svoj tradicionalni modni show koji je emitiran upravo u tjednu koji je iza nas. Victoria's Secret Fashion Show snimljen je sredinom mjeseca studenog, a emitiran je nedavno. Alessandra Ambrosio najavila ga je na svoj prepoznatljiv način - fotografijama na Instagramu.



Jedna bivša anđelica ovog brenda - Gisele Bundchen, objavila je na Instagramu fotografiju potpuno drukčijeg sadržaja. Naime, na njoj doji svoju jednogodišnju kćerkicu dok joj istovremeno tim za uljepšavanje sređuje nokte, kosu i make-up.



Ova fotografija nije prošla bez svojevrsnog odgovora pa je tako mlada glumica Emmy Rossum pozirala na identičan način, ipak s jednom razlikom - u naručju je držala lutku, a ne dijete.


Glumica Cameron Diaz na Instagramu se pohvalila knjigom koju je napisala i na koju je neizmjerno ponosna. Poznato je kako je Cameron zagovornica zdravog načina života. Uz zdravlje, slavnu glumicu krasi i savršen izgled, no mladim djevojkama naglašava kako to dođe samo od sebe ukoliko se zdravo živi.


Kim Kardashian je pozirala s ručnikom na glavi dok je u pozadini u istoj pozi stajala slika Elizabeth Taylor.

Poznata Britanka Peaches Geldof tvrdi da je selfie fotografiji snimila duha. Naime, objavila je fotografiju sa sinom, a tek je kasnije primijetila kako je još netko s njima na fotografiji. Nečija ruka leži na njezinom ramenu, a ona nije od njezinog sinčića Astala. Peaches vjeruje kako je to duh žene koja je u istoj kući živjela prije 100 godina.


Naša poznata tenisačica Iva Majoli na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s preminulim velikanom Nelsonom Mandelom. Dva tjedna koja je provela u društvu karizmatičnog Mandele, prije nekih 15 godina, Iva nikad neće zaboraviti. Naša poznata tenisačica tada se rado odazvala pozivu za sudjelovanje na humanitarnom turniru koji se održavao u Cape Townu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene