kakva gospoda!

Mešin i Ridjan kao da su ispali iz nekog filma, pogledajte njihova najelegantnija izdanja dosad za koja je zaslužan Grubnić!

Igor Mešin i Frano Ridjan Igor Mešin i Frano Ridjan Marko Grubnić/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Frano Ridjan - 1 Igor Mešin i Frano Ridjan - 2 Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan - 3 Davor Bilman, Maja Šuput, Marko Grubnić, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić Igor Mešin, Želim život - 3 Igor Mešin, Želim život - 1 Petar Pereža, Marija Miholjek, Mia Kovačić i Igor Mešin , Želim život - 6 Frano Ridjan i Igor Mešin - 3 Frano Ridjan i Igor Mešin - 2 Frano Ridjan i Igor Mešin - 4 +12 Frano Ridjan i Igor Mešin - 5 Galerija

Igor Mešin i Frano Ridjan elegantno su se obukli za prvu polufinalnu večer showa Supertalent, a odijela im pristaju kao salivena.

Voditeljski dvojac showa "Supertalent" Igor Mešin i Frano Ridjan za prvu polufinalnu večer posebno su se sredili i obukli svoja najelegantnija izdanja dosad.

Oboje su nosili tamna odijela koja su bila ukrašena sitnim blistavim kristalićima, uz bijele košulje i leptir mašne, a odijela su im pristajala kao salivena.

Za njihove odjevne kombinacije tijekom cijele sezone brine se Marko Grubnić, čiji se odabir još jednom pokazao nepogrešivim, u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene