Obitelj uz pjevačicu

Poslije novog skandala s fotografijama Seve šuti, Kojići se oglasili: ''Bog sve drži pod kontrolom''

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Igor i Severina Kojić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Dragan Kojić Keba, Severina (FOTO: Instagram) Galerija

Severina se nije oglasila u vezi s novom serijom eksplicitnih fotografija, no to su učinili Igor i Dragan Kojić.

Prije dva dana u javnost su procurile nove fotografije na kojima je navodno gola Severina.

Pogledaj i ovo Severina Ponovno zbunila javnost Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?

Svega mjesec i pol dana nakon što su u javnost procurile njezine eksplicitne fotografije, preciznije nekoliko njih, u javnosti su se navodno pojavile nove. "Poštovani, kao i u slučaju od prije mjesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severinina partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva", poručio je njezin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina se nije oglasila, kao ni prošli put, no na društvenim mrežama to su jučer učinili njezin suprug Igor Kojić i svekar, folk-pjevač Dragan Kojić Keba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Igor je objavio sliku svog psića koji oko vrata nosi šal Crvene zvezde, koja je u Parizu igrala protiv PSG-a, a u navijačkom raspoloženju bio je i Keba, koji je ispod navijačke fotografije napisao: "Ne bojte se, Bog sve drži pod kontrolom", a dodao je i znakić srca sa simboličnim slovima S i I. Fotografije danas više nema na njegovu profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) on

Istovremeno, Severina je nakon curenja fotografija u utorak navečer otkazala koncert u Nürnbergu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi Severinin nastup u Nürnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa", napisala je na svojoj službenoj stranici na Facebooku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene