kakvo ludilo!

Ida Prester pohvalila se fotkama malenog bijega s mužem od svakodnevice, pa oduševila objavama mjesta gdje borave, a nalazi se u Zagrebu!

Ida Prester i suprug Ida Prester i suprug Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester i suprug Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 9 Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Ida Prester - 2 Ida Prester - 3 Ida Prester - 1 In Magazin: Ida Prester - 4 In Magazin: Ida Prester - 5 In Magazin: Ida Prester - 6 +20 Ida Prester - 2 Galerija

Ida Prester objavila je novi video na Instagramu sa suprugom Ivanom Peševskim pa pokazala što rade na bračnom teambuildingu.

Voditeljica Ida Prester pokazala je odličnu ideju za mali bijeg od djece pa se sa suprugom Ivanom Peševskim uputila na zanimljiv odmor. 

Pogledaj i ovo Ida Prester i Ivan Peševski netipični mladenci Vjenčanica naše voditeljice jedna je od najoriginalnijih koje smo vidjeli, a od nje ništa drugačije ne bismo ni očekivali!

"Bračni teambuilding! Priuštite si tu i tamo mali bijeg od klinaca, stresa i svakodnevice. Mi smo dobili primamljiv poziv - noć u spektakularnom hotelu na zagrebačkoj Trešnjevci. Kakve sobe, kakav dizajn, a tek bazen na krovu s pogledom na cijeli Zagreb. Pogledajte kako izgleda i javite dojmove, mi smo se bas oduševili..", stajalo je u opisu.

Njezinog supruga posebno se dojmila ljuljačka koja se nalazila na sredini boravka s pogledom na cijeli Zagreb.

Snimila je i bazen koji se nalazio na samom vrhu hotela, no obznanila je kako je ipak hladno za kupanje te će morati pričekati neke toplije dane. 

Iznenadila ih je i prostorija za sastanke koja ima luster u obliku crnog sunca.

Ida je odmah iskoristila kadu i bombicu za kupanje pa se snimila kako uživa u njoj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)


"Divni ste. Hvala ti što postojiš", "Prelijepo", "Kakvo ludilo", "Spektakl", "Divno je", "Fora je", "Wow", samo su neki od komentara.

Sa supugom Ivanom u braku je 10 godina te zajedno imaju dvojicu sinova, a za što sretniji brak u njihovu su slučaju ključna zajednička putovanja.

''Ja bih tu bila malo ljenija oko toga jer sam ja nekako više oko djece u brizi ali on je tu u pravu, jednom mjesčeno mi moramo otići negdje kao par'', rekla je pjevačica za IN Magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Evo kako je maleni Bloom reagirao na poklone koje je Franka Batelić poslala njegovoj mami Maji!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene