zagreb je Happy

Svi na Trg Bana Jelačića- kod sata 15.3. u 11:05!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pridružite nam se sutra, 15. ožujka na kolektivnoj čagici uz Happy Pharrella Williamsa na Trgu Bana Jelačića kod sata, točno u 11:05 sati!

Za koreografiju plesnog događaja bit će zaslužni članovi Atomic Dance Factoryja, a pjesmu ćete kroz razglas čuti ukupno tri puta, što znači da ukupno plešemo oko 15 minuta!

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

I Zagreb pleše uz 'Happy' - kod sata 15.3. u 11:05!

'Željeli smo napraviti nešto što još nitko nije, a to je najveći Soul Train Line Dance u Hrvatskoj, vjerojatno i u svijetu. Ideja se rodila sama od sebe. Kako napraviti nešto jednostavno da ne moraju puno razmišljati i da se jednostavno dobro zabave. Kako uključiti što veći broj ljudi, bez obzira jesu li plesači ili nisu? Kako se malo odmaknuti od ustaljenih flash mobova. Ljudi koji su plesali Soul Train 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, imali su jednostavnu zadaću, a to je da se dobro zabave. Smatramo da nam to upravo treba, vesele i sretne vijesti, i da trebamo to podijeliti sa što više ljudi', rekao je Saša Krnetić iz Atomic Dance Factoryja.

Pokažite vaše plesne korake i budite dio promotivnih fotografija i spota koji će se objaviti na Menart YouTube kanalu i službenoj webstranici globalne akcije . Ta će posebno dizajnirana stranica s odabranim, uglavnom potpuno novim i još neobjavljenim videima uz odbrojavanje biti lansirana 20. ožujka.
Bit će ovo sjajna prilika za promociju naše metropole jer će svi videi koje će službeno organizirati Sony Music Entertainment uredi i njihovi partneri diljem svijeta. Naime, plesni performance bit će dio globalne akcije kojom će Sony Music Entertainment i Pharrell Williams obilježiti Dan sreće. Tom je “mladom” prazniku cilj osvijestiti ljude kako je sreća jedan od osnovnih ljudskih ciljeva i potreba.

Akcija ima i humanitarni karakter. Ne smijemo zaboraviti da svi zaslužuju biti sretni, imati zdrav život i da svi koji mogu doniraju novac za humanitarne akcije UN-a. Do sada su sudjelovanje, odnosno snimanje videa uz pjesmu 'Happy' potvrdili Sony Music uredi iz: Australije, Nizozemske, Njemačke, Švedske, Velike Britanije, Francuske, Italije… Plesni performance uoči obilježavanja Međunarodnog dana sreće u Zagrebu organiziraju diskografska kuća Menart u suradnji s Gradom Zagrebom. Bilo bi idealno da svaki dan imamo neki Happy trenutak jer ne smijemo zaboraviti na male stvari koje nas vesele i tjeraju u nove pobjede.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene