Luka će nam i ovog tjedna pripremiti prave kulinarske delicije...
'Hrana je oduvijek igrala važnu ulogu u procesu umjetničkog stvaranja, a danas je pripremanje hrane svojevrsna umjetnost' - uvodne su riječi Luke Nižetića u osmoj emisiji showa 'Pun P'jat' u kojem će se njegovi recepti što imenom, što namirnicama 'oslanjati' na slikarstvo, glazbu i film.
Pogledaj i ovo ''Posebno zrači!'' Mama Luke Nižetića zadivila ekipu na Instagramu: ''Kad narastem, želim biti gospođa Tamara!''Pun p'jat otkriva tri recepta s kojima ćete iznenaditi i razveseliti svoje najmlađe
Slika Eduarda Maneta 'Doručak na travi' inspirirala ga je za zanimljivu kombinaciju polpete od quinoe i brokule s pečenim jajetom u kruhu, te namazom od slanutka a sve servirano na podlozi od raznih salata. Svi pamtimo Oliverovu legendarnu pjesmu 'Nadalinu' a kako je Luka ovaj put jaja zamutio, 'dal u ritko ili ugusto' za španjolsku tortilju, te za što ga je inspirirala serija 'Twin Peaks' možete otkriti i sami ovoga četvrtka.
Emisija također donosi dva zanimljiva priloga o umjetnicima svog zanata i to o uredniku i fotografu nagrađivanog gastronomskog časopisa 'Iće & piće' Damiru Fabijaniću, te o gastronomskoj avanturistici, food i product stilistici Jeleni Nikolić, idejnom začetnicom sada već kultnog Malog placa, mjesečnim događanjem u centru Zagreba gdje se susreću ljudi koji šire znanje, proizvode i ljubav prema prirodi i organskom uzgoju hrane.
Ne propustite osmi nastavak kulinarsko zabavnog showa Pun P'jat u četvrtak od 18.25 sati na Novoj TV!
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook