dodjela emmyja

Ekscentrična glumica najavila da će na dodjelu prestižnih nagrada doći gola: "Što ću obući? Sebe!"

Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter (Foto: AFP) Helena Bonham Carter (Foto: AFP) Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) +0 Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Galerija

"Nemojte me ni pitati što ću obući. Možda neću obući ništa - to je to", rekla je Helena Bonham Carter uoči dodjela nagrada Emmy.

Glumica Helena Bonham Carter nominirana je za nagradu Emmy u kategoriji najbolje sporedne uloge u hit-seriji "The Crown", a u intervjuu za Mirror uoči virtualne dodjele nagrada našalila se kako ne zna što će obući.

Pogledaj i ovo Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) prava drama Rijetki su znali da se iza kulisa popularnog filma odvija pravi ljubavni trokut, evo i tko je završio sa slomljenim srcem

"Nemojte me ni pitati što ću obući. Možda neću obući ništa - to je to. Samo ću mahati glavom i izazvati senzaciju. Što ću obući? Sebe!", rekla je glumica. Svečana ceremonija 72. dodjela nagrada Emmy održat će se u noći na 21. rujna u Staples centru u Los Angelesu, no svi nominirani uključit će se putem video-linka zbog pandemije koronavirusa. Helena Bonham Carter nominirana je za ulogu u kojoj je utjelovila sestru kraljice Elizabete, princezu Margaret.

Bonham Carter od samih početaka karijere oduševljava svojim ekscentričnim ulogama, a naslovnice je punila i vezom s redateljem Timom Burtonom, čija je bila muza. Helena i Tim svoju su vezu započeli 2001., a završili 2014. godine. U međuvremenu su dobili dvoje djece, a prethodno je glumica bila u višegodišnjoj vezi s Kennethom Branaghom. Nakon godina ljubavi, Helena i Tim su prekinuli, a Helena sada ljubi znatno mlađeg frajera - 32-godišnjeg nasljednika bogate skandinavske obitelji, pisca Ryjea Daga Holmboea.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene