prepirka zbog djece

Vatreno i bezbrižno navijala za omiljeni klub, hitno saslušanje na sudu s bivšim nije joj poremetilo planove

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum i Seal dijele skrbništvo nad četvero djece, a manekenka želi da s njom otputuju u Njemačku na tri i pol mjeseca. On se tome usprotivio te su završili na sudu.

Supermodel Heidi Klum je u nedjelju sa svojim suprugom Tomom Kaulitzem proslavila pobjedu kluba Bayern u Ligi prvaka, a na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u minijaturnom crvenom bikiniju. Pokazala je svoje nevjerojatno utrenirano tijelo, a 47-godišnja Heidi djelovala je opušteno, unatoč sudskoj parnici sa bivšim suprugom Sealom.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Glazbenik i manekenka su završili na hitnom saslušanju na sudu jer Heidi želi da njihovo četvero djece s njom provede tri i pol mjeseca u Njemačkoj, dok ona bude snimala show "Next Top Model". Seal je zabrinut zzbog njihova putovanja u Europu, jer kako kaže, situacija s koronavirusom nije najbolja.

"Svjesna sam potrebnih mjera za zaštitu od koronavirusa i nikada ne bih dovela djecu u rizik. Poduzela sam sve potrebne mjere u SAD-u, a jednako bih napravila i u Njemačkoj", poručila je Heidi sudu. Dodala je kako je spremna na to da djeca provedu Božić s ovem i da tri tjedna budu s njim, iako su ove godine trebala biti u njezinom društvu. Njihova djeca žele otići s majkom u Njemačku, a o svemu se sada čeka odluka suda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

91🔥🌞

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Klum i Seal su 2014. predali papire za razvod nakon devet zajedničkih godina, a dijele skrbništvo nad kćerima Leni (16) i Lou (10) te sinovima Henryjem (14) i Johanom (13). Klum s novim suprugom i djecom živi u vili u Los Angelesu, a ona i bivši suprug zbog djece su ostali u dobrim odnosima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene