Ljubavni nokaut

Kličko o prekidu koji je sve šokirao šuti, a Hayden pored novog dečka ne skida osmijeh s lica

Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Penettiere prije Briana je ljubila poznatog boksača Vladimira Klička, s kojim ima kćerkicu.

U kolovozu se saznalo da je slavni par prekinuo višegodišnje zaruke. Holivudska glumica Hayden Panettiere i umirovljeni boksač Vladimir Kličko zajedno su proveli ukupno 9 godina te imaju kćerkicu Kayu.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) U velikim problemima Kličko u Ukrajini skriva kćerkicu od njezine majke glumice koja je postala žrtva nasilnog novog dečka

Podsjetimo, par se upoznao preko zajedničkih prijatelja 2009. godine, a njihova je veza počela ubrzo nakon toga. U svibnju 2011. godine par se razišao zbog prenatrapanih rasporeda, no romansu su obnovili 2013. godine te se ubrzo zaručili.

"Znam da sam ja jako mala, a on jako velik. Tako smo se i upoznali. Ja sam mu rekla da je ogroman, a on meni da sam sitna i to je bilo to", jednom je otkrila glumica slavnoj komičarki i voditeljici Ellen DeGeneres o upoznavanju s boksačem.

Njihov konačni prekid potvrdila je i njezina mama Lesley Vogel. "U njezinu se životu trenutno događaju velike promjene, ali mislim da su one pozitivne", otkrila je u intervjuu za portal Radar Online.

A pod "promjenama" gospođa Vogel očito je mislila na novog muškarcu u životu svoje kćeri za kojeg je brzo otkriveno da se zove Brian Hickerson, a plavokosa glumica s njim je prvi put viđena sredinom kolovoza. Naime, tako se i saznalo za prekid s markantnim boksačem.

Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Radi se o glumcu u usponu od kojeg se Hayden i dalje ne odvaja, a par je nedavno viđen na Floridi na kojoj je Brian upoznao njezinu obitelj pa se čini kako veza postaje sve ozbiljnija. Vladimir se nije oglašavao u vezi prekida, dok je Hayden sve rekla posljednjih tjedana ne skidajući veliki osmijeh s lica. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene