Seks-bomba!

Ova je slavna dama poznata po dugim nogama, no sada je svu pažnju plijenio drugi dio njezina tijela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Halsey poznata je po dugim vitkim nogama, no sada je odlučila istaknuti svoje druge atribute.

Halsey, poznata američka pjevačica, gotovo je jednako slavna zbog svojih glazbenih hitova kao i zbog svoje nevjerojatne linije kojom mami uzdahe obožavatelja. Obično svoje duge vitke noge pokazuje u svakoj prilici koja joj se pruži, no ovog je puta u prvi plan istakla grudi koje samo što joj nisu ispale iz dubokog dekoltea.

Pogledaj i ovo Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Novi par S poznatom bivšom zaručnicom tukao se po hotelima, a ni njegova nova cura nije imala sretne ljubavi

U svečanoj haljini s uzorkom ruža, Halsey je izgledala romantično i ženstveno, a raskošne obline pjevačice plijenile su pažnju. Dekolte u obliku srca istaknuo je Halseyjine bujne grudi na koje baš nitko nije mogao ostati ravnodušan. 

Ova zanosna ljepotica prošla je burnu ljubavnu priču s reperom G-Eazyjem. Par je prekidao nekoliko puta, a nakon konačnog prekida optužbe su pljuštale sa svih strana. Halsey je bivšem dečku posvetila i veliki hit "Without Me", u kojem je objasnila kako su problem bili njegovi "demoni" te varanje.

Glazbeni par ukupno je proveo zajedno nešto više od godinu dana te se činilo kao da su stvoreni jedno za drugo. Ipak, bila je to neko vrijeme samo dobra predstava za javnost, pa je prekid očito bio najbolje rješenje.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍒🍏🍎🍐❤️

Objavu dijeli halsey (@iamhalsey)

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +4 Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Celebrity Uhvaćeni! Slavni glumac sve češće s holivudskih zabava odlazi kući s ovom ženom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene