Nedavno se molilo za nju

Dok kruže glasine da se razvodi od pop ikone, ona je osvanula u nikad seksepilnijem izdanju!

Hailey Bieber Hailey Bieber Hailey Bieber/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Bieber Hailey Bieber - 4 Hailey Bieber - 3 Hailey Bieber - 3 Hailey Bieber - 1 Hailey i Justin Bieber - 5 Hailey i Justin Bieber - 4 Hailey i Justin Bieber - 3 Hailey i Justin Bieber - 2 Hailey i Justin Bieber - 1 +18 Hailey i Justin Bieber - 3 Galerija

Hailey Bieber pozirala je u donjem rublju za novu kampanju kultnog brenda.

Američka manekenka Hailey Bieber pridružila se popisu poznatih modela koji su radili za kultni brend donjeg rublja Victoria's Secret te je snimila kampanju kojima je mnogima oduzela dah.

27-godišnja Hailey pozirala je za više fotografija u seksepilnom donjem rublju, a koje su objavljene na službenom Instagramu brenda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

A dok je lijepa manekenka zaposlena oko novih snimanja, ne stišavaju se šuškanja o problemima u njezinu braku s 30-godišnjim pjevačem Justinom Bieberom. Par se vjenčao 2018. godine, ali u zadnje vrijeme se rijetko gdje pojavljuju zajedno. Glasine o bračnim problemima krenule kada je njezin otac Stephen Baldwin zamolio svoje obožavatelje da mole za njih.

"Kršćani, molim vas, kad mislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i pomolite se za njih kako bi imali mudrost, zaštitu i približili se Gospodinu", napisao je Stephen na svom Instagramu.

Pogledaji ovo Selena Gomez - 2 Celebrity Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

Ubrzo su se pojavile glasine da par ima problema u braku, ali i manekenka i pjevač su odbacili takva nagađanja, ali Hailey je nakon toga viđena bez supruga i s lijevom rukom u džepu, što je dovelo do nagađanja da više ne nosi vjenčani prsten.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa +13 Gene Hackman i Betsy Arakawa Nekad i sad Legendarni glumac snimljen sa suprugom prvi put nakon više od 20 godina, ni njega nismo vidjeli baš dugo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene