pa kako vrijeme leti!

Znate li koliko Justin Bieber ima godina? Obožavatelji u nevjerici nižu komentare: "Ma nemoguće, ostarjeli smo..."

Justin Bieber Justin Bieber Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber - 7 Justin Bieber - 6 Justin Bieber - 5 Justin Bieber - 2 Justin Bieber - 1 Hailey i Justin Bieber Justin Bieber Justin Bieber - 1 Justin Bieber - 2 Justin Bieber - 4 +21 Justin Bieber - 6 Galerija

Justin Bieber ušao je u treće desetljeće, a brojni obožavatelji ne mogu vjerovati da ima toliko godina.

Miljenik publike i jedan od najpoznatijih pjevača Justin Bieber 1. ožujka napunio je 30. godina. 

Obožavatelji i brojni pratitelji ostali su u šoku zbog njegovih godina jer ga većinom pamte kao slatkog klinca s "biebericom" - frizurom koju je nosio na početku karijere. 

Pop zvijezda koja se na scenu probila 2009. s hitovima poput "Baby" i "One Time", dobila je hrpu poruka od obožavatelja na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Selena Gomez - 2 Celebrity Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

"Sretan rođendan jednom jedinom princu popa, mom spasitelju, kojemu se najviše divim", "Vrijeme leti, moja je ljubav napunila 30 godina", Drago mi je da sam odrasla slušajući ga", "Sretan rođendan, ali kako ti imaš 30 godina?!?", "Kako je moguće da on ima 30 godina?", komentari su se samo nizali.

Jeste li i vi iznenađeni godinama Justina Biebera?

Ukupno glasova:

Inače, šokantne reakcije na Justinove godine pojavile su se točno na dan kada je i otac njegove supruge Hailey, slavni glumac Stephen Baldwin, zamolio javnost da moli za njegovu kći, a nikome nije bilo jasno o čemu je riječ. 

Pogledaji ovo Hailey Bieber - 2 Celebrity Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Hailey je navodno užasnuta očevim komentarima i javno je ignorirala očev poziv na molitve.

Nije poznato imaju li problemi veze s njihovom vezom ili zdravljem, no glumac je podijelio da je riječ o braku i vjeri.

Pogledaji ovo Justin Bieber - 3 Celebrity Omiljena tinejdžerska zvijezda otkazala je sve koncerte, fanovi su ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje

"Kršćani, molim vas, kada mislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i uputite malu molitvu za njih kako bi imali mudrost, zaštitu i približili se Gospodinu", napisao je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker Bowles Kralj Charles III. i kraljica Camilla +26 Kralj Charles III. Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik +26 Danijela Dvornik Celebrity Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene