Na tugu mnogih

Omiljena tinejdžerska zvijezda otkazala je sve koncerte, fanovi su ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje

Justin Bieber - 3 Justin Bieber - 3 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber - 6 Justin Bieber - 1 Justin Bieber - 7 Justin Bieber - 5 Justin Bieber - 4 Justin Bieber - 2 Hailey i Justin Bieber - 4 Hailey i Justin Bieber - 5 Hailey i Justin Bieber - 3 Hailey i Justin Bieber - 2 +16 Hailey i Justin Bieber - 1 Galerija

Justin Bieber odgodio je sve koncerte koji su bili najavljeni, a razlog je bolest s kojom se bori već neko vrijeme.

Obožavateljima Justina Biebera koji nestrpljivo čekaju njegove koncerte dan su pokvarile vijesti o odgodi turneje.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Stranice za obožavatelje ovog kanadskog pjevača izvijestile su da su preostali datumi kanadske pjevačeve turneje ''Justice World Tour'' otkazani, a na Bieberovoj web-stranici trenutačno nema popisa datuma, piše CNN

Na web-stranici Ticketmaster tvrtke za prodaju karata svi koncerti u SAD-u, Irskoj, Francuskoj, Poljskoj, Australiji, SAD-u, Danskoj i Češkoj također su prikazani kao otkazani. Isto vrijedi i za Bieberov nastup u Bangkoku u Tajlandu, prema organizatoru događaja Live Nation Tero.

Umjetnik i njegovi predstavnici nisu komentirali otkazivanja niti su naveli razlog, ali svima je jasno da je do odgode došlo zbog njegove bolesti.

Bieber je prvi put najavio da će uzeti pauzu od nastupa u lipnju, mjesec dana nakon što je započela njegova turneja, zbog Ramsay-Huntova sindroma zbog kojeg mu je lice djelomično paralizirano.

Pop-zvijezda potom je nastavila turneju krajem srpnja.

Međutim, nakon što je otišao u Europu i izveo šest nastupa uživo, stanje mu se pogoršalo. Dodao je da mu zdravlje sada mora biti prioritet: "Bit ću dobro, ali trebam vremena da se odmorim i ozdravim."

U lipnju prošle godine objavio je videosnimku na Instagramu na kojoj se vidjelo da mu je jedna strana lica paralizirana, no fanovima je poručio da mu samo treba vremena za oporavak. Mnogi su se itekako zabrinuli kada su vidjeli izgled svojega idola, kojemu je očito bila potrebna pauza.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 +25 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela Martinović opet ljubi, evo tko je njezin novi muškarac: ''Sve je započelo neplanirano, ali moralo se dogoditi!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 14 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 13 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 12 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 11 +22 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 10 Celebrity Omiljeni pjevač neko je vrijeme izbivao iz javnosti, a sada je otkrio tužan razlog: ''Mojoj je supruzi dijagnosticiran tumor''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene