Objavio je i video

Justin Bieber otkrio je da boluje od paralize lica, otkazao je sve nadolazeće koncerte i zamolio za strpljenje

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber Hailey i Justin Bieber - 2 Hailey i Justin Bieber - 4 Hailey i Justin Bieber Hailey Bieber Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) +5 Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Galerija

Obožavatelji Justina Biebera u dogledno vrijeme ne mogu očekivati ni ploču, ni CD, ni novi singl, a kamoli turneju. Naime, svjetska pjevačka zvijezda otkrila je da boluje od paralize lica. Riječ je o Ramsay Huntovom sindromu.

''Kao što možete vidjeti, ovo oko ne trepće. Ne mogu se smiješiti na ovoj strani lica. Ova nosnica se ne pomiče. Tako da mi je paralizirana cijela ova strana lica'', objasnio je Justin Bieber svojim pratiteljima. 

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

I zbog toga se popularni 28-godišnji pjevač na neko vrijeme povlači sa scene. Vijest je sam podijelio na svojem Instagramu.

''Ovo je prilično ozbiljno, kao što možete vidjeti. Volio bih da nije tako, ali očito mi tijelo govori da moram usporiti'', rekao je Justin. 

Zbog otkazivanja nadolazećih koncerata, od svoje publike je tražio razumijevanje.

''Moram se odmoriti, kako bih mogao vratiti svoje lice onamo gdje bi trebalo biti. Volim vas, hvala što ste strpljivi sa mnom'', poručio je. 

Ramsay Huntov sindrom rijetka je bolest. Rani simptomi su bol, šum ili osip u uhu. Nastaje kod osoba koje su, nekada tijekom života, preboljele vodene kozice.

''Moguća je ponovna aktivacija ili zaraza tim virusom. Sama aktivacija se često javlja ako je obrambena sposobnost kod organizma oslabljena'', govori Arijana Lovrenčić-Huzjan, predstojnica klinike za neurologiju, KBC Sestre milosrdnice. 

Pa tako simptomi, ali i brzina oporavka, ovise o imunitetu, od osobe do osobe, dodaje. Podložne su starije, ali i imunokompromitirane osobe. Faktor je i fizički napor. Najsigurnija prevencija je, poručuje neurologinja Huzjan - cijepljenje.

''Liječi se lijekovima protiv virusa. Na mjestu gdje se pojave promjene potrebno je to mjesto njegovati, uvijek postoji mogućnost nekakvih ožiljnih promjena'', govori Lovrenčić-Huzjan. 

Dizanje svijesti o različitim bolestima među slavnima nije novost. Prije nekoliko mjeseci Bruce Willis povukao se iz svijeta glume zbog afazije, oštećenja mozga koje vodi do gubitka ili poremećaja govora.

Zbog demencije Jack Nicolson ne glumi posljednjih 12 godina.

Glumica Jada Pinket Smit godinama progovara o alopeciji, odnosno, gubitku kose.

A Michael J. Fox je prije 22 godine osnovao zakladu kojoj je cilj pronaći lijek za Parkinsonovu bolest. Dosad je za različita istraživana prikupila više od 800 milijuna dolara.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +17 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene