Što vi mislite?

Često je na meti kritika zbog prirodne ljepote u koju mnogi sumnjaju, dok je suprug diže u nebesa

Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Bieber (Foto: Getty Images) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Getty Images) Hailey Bieber (Foto: Getty Images) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Getty Images) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Getty Images) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) +0 Hailey Baldwin (Foto: Getty) Galerija

Hailey Rhode Bieber našla se na meti kritika zbog sumnji da se podvrgnula plastičnim operacijama.

Manekenka Hailey Rhode Bieber, poznata i kao supruga bivše tinejdžerske zvijezde Justina Biebera, slovi kao ljepotica kojoj za besprijekoran izgled nije potrebna teška šminka jer ona i u opuštenim izdanjima blista i njezina prirodna ljepota dolazi do izražaja.

Pogledaj i ovo showbuzz Mačka kao nekad U seksi donjem rublju i halterima, balkanska zvijezda pokazala drastični gubitak kilograma

Svjestan je toga i sam Justin, koji je nedavno na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju svoje supruge na kojoj ona pozira bez trunke šminke na licu i pohvalio ju kako je predivna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

No to se nije svidjelo nekim njegovim obožavateljima koji su mu poručili kako nema potrebe da pokazuje svima koliko je zaljubljen, već da bi jednostavno trebao uživati u životu.

Justin, naravno, nije htio ostati dužan pa im je poslao jasan odgovor.

"Odavati počast supruzi u javnosti sjajan je način da joj se pokaže poštovanje. To nije samo uvjeravanje, već nešto čemu će se ljudi veseliti. Ovo je moj život, prestanite me pratite ako vam se ne sviđa ono što objavljujem" poručio je Bieber nezadovoljnim fanovima.

S druge strane, neki ne vjeruju u Haileyinu prirodnu ljepotu, već tvrde kako je ona rezultat brojnih filera i plastičnih operacija te skupih tretmana kože koje si ne može svatko priuštiti.

Čini se da zlobni komentari manekenku uopće ne diraju i ne smetaju joj jer je Justinu poručila kako "se crveni u licu" zbog njegova komplimenta, a fotografije bez šminke objavljuje i na svojim društvenim mrežama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene