pogledajte kako uživa!

Zvijezda iz regije stigla na našu obalu: Iza sebe ima teški gubitak, a sreću je pronašla s 15 godina mlađim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goga Sekulić viđena je u Kaštelu Novom na ručku gdje ju je fotografirala naša čitateljica, a na hrvatsku obalu je stigla zbog koncerta u Biogradu.

Crnogorska pjevačica Goga Sekulić (44) trenutno boravi na našoj obali zbog koncerta u Biogradu koji je najavljivala i na svom Instagram profilu kao i još nekoliko njih u regiji. 

Pogledaj i ovo Goga Sekulić - 1 nije prošla nezamijećeno Folk pjevačica koju obožavaju u regiji raskošne atribute istaknula je u čipkastoj haljini, a crni bodi naglasio je njen dekolte!

Gogu je primijetila čitateljica, koja nam je poslala fotografije, na ručku u konobi Intrade u Kaštelu Novom. Bila je u ležernom izdanju za razliku od onih na svojim nastupima. 

Inače, Sekulić je u braku s 15 godina mlađim Urošom Domanovićem s kojim je u prosincu 2018. dobila sina Vasilija Andreja. Muž se rijetko pojavljuje u javnosti s pjevačicom. 

"Njega ne zanima javna scena, rekla-kazala ne dolazi u obzir, ne zanimaju ga tračevi i skandali, bilo mi je čudno, a kada sam razmislila, to je bolje. Sada da izađem s pet muškaraca u novinama, ne bi mi napravio problem. Pored povjerenja i poštovanja, on zna tko sam ja, kao i ja tko je on, kada bi neko napravio nešto što ne treba, to se podrazumijeeva da bi bio kraj", ispričala je Goga nedavno za emisiju "Sceniranje". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Pjevačica je ponovno pronašla ljubav s Urošom nakon što je 2013. imala najteže razdoblje u svom životu. Naime, nakon samo dva mjeseca braka izgubila je supruga koji je umro od raka gušterače. Bio je to veliki šok za nju i cijelu obitelj.

Zbog toga se maknula od javnosti i pala u depresiju, no smogla je snage da prebrodi bolni gubitak i vratila se nastupima, a ostvarila joj se želja da opet nađe sreću i postane majka o čemu je ranije govorila. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene