Uvijek zanosna

Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Galerija

Vanja Horvat na modnoj reviji u Zagrebu plijenila je poglede zavodljivom haljinom i mladolikim izgledom.

Bivša supruga Zorana Mamića, 49-godišnja poduzetnica Vanja Horvat, svojim mladolikim izgledom i besprijekornom figurom plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Vanja Horvat Rijetko je viđamo Našu uspješnu poduzetnicu Vanju Horvat prati laskav nadimak, koji opravda svaki put kad se pojavi u javnosti!

Na reviji modnog branda Snježane Mehun, Duchess, koja se ovaj tjedan održala u Zagrebu pobrinula se da si pogledi budu na njoj i izborom haljine. U zavodljivom modelu s jednim otkrivenim remenom i dubokim dekolteom naglasila je svoje najbolje adute, a nisu je uspjele zasjeniti ni puno mlađe manekenke koje su šetale pistom.

Uvijek dobro raspoložena i nasmijana, sestra našeg rukometnog izbornika i kćer bivšeg rukometaša Hrvoja Horvata uživala je i u druženju s ljudima nakon duge pauze od evenata i javnih okupljanja.

Nedavno je ekipi iz emisije "Zdravlje na kvadrat" otkrila i kako ostaje u formi. Naime, Vanja posljednjih osam godina gotovo svakodnevno odlazi na zagrebački hipodrom te provodi sate jašući svoju mezimicu, kobilu za preponski sport Zasje.

"Ovdje provodim puno vremena i baš jako volim biti ovdje", kazala je tada. Uz Zasju ima još jednog konja imena Chebourg, a uz oba je jako vezana. "Ne znam veseli li me išta više od tih konja", istaknula je.

Inače, iza Vanje je teška godinu u kojoj je preboljela koronu te je izgubila svoju majku Dunju, koja je preminula nakon duge bolesti. Za IN magazin je otkrila kako joj najveću utjehu u teškim trenucima pružaju njezina djeca Nina i Bruno, koje ima iz braka sa Zoranom Mamićem. Posebna blagost u njezinu životu je i unučica Vita, zbog koje joj tepaju i da je najseksi hrvatska baka.

U njezin je život prije više od dvije godine ušetao i poduzetnik Mladen Veber, s kojim se 2020. i zaručila.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene