Nije odoljela kolačima

Slavna glumica nabacila koji kilogram tijekom blagdana i poručila: "Ne uzrujavam se!"

Sarah Hyland (Foto: Profimedia) Sarah Hyland (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Hyland (Foto: Profimedia) Sarah Hyland (Foto: Profimedia) Sarah Hyland (Foto: AFP) Sarah Hyland (Foto: Instagram) Sarah Hyland (Foto: Instagram) Sarah Hyland (Foto: Instagram) Sarah Hyland (Foto: AFP) Sarah Hyland (Foto: AFP) +0 Sarah Hyland (Foto: Getty) Galerija

Glumica je na romantični meksički odmor povela dečka Wellsa Adamsa.

28-godišnja glumica novogodišnje praznike provela je u sunčanom Meksiku.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić - 2 Porod se bliži Omiljena Anđelka pokazala je kako se priprema za doček bebe, a do izražaja je došao i njen trudnički trbuščić!

Radi se o Sarah Hyland koja je na romantični odmor povela dugogodišnjeg dečka Wellsa Adamsa.

Par je uživao u ljubavi i tipičnim ljetnim radostima, a glumica je u minijaturnom žutom bikiniju pokazala i kako je nabacila koji kilogram viška tijekom prosinca. Dio obožavatelja odmah je posumnjao i kako je glumica u drugom stanju.

"Sarah, malo si se popunila. Imaš li nam nešto za reći?", upitao ju je jedan obožavatelj na Instagramu, a zatim se oglasila i sama glumica. "Nemam. To su samo blagdanski kilogrami. Uopće se ne uzrujavam oko toga", poručila mu je te nastavila uživati u luksuznom odmoru.

Podsjetimo, na početku karijere javnost joj je predbacivala kako promovira anoreksiju zbog njezine minijaturne strukture, što je samo dokaz kako ljudima nikada ništa nije dovoljno dobro.

Od ružnih komentara nije ih spriječila niti činjenica da mlada glumica ima brojne zdravstvene probleme s kojima se bori, među kojima su i dvije transplantacije bubrega.

Ipak, odmor je gotov, jer se par već danas pojavio na tradicionalnoj zabavi časopisa W u Chateau Marmontu koja je jedna od najprestižnijih koja se organizira uoči dodjele Zlatnih globusa koja nas očekuje 6. siječnja.

Sarah je u crno-srebrnoj haljinici i sandalama u prvi plan istaknula noge i dekolte, dok je njezin atraktivni dečko blistao u plavom odijelu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michela Persico (Foto: Instagram) Michela Persico (Foto: Instagram) Michela Persico (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +4 Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Ronaldova Georgina ne može smisliti prelijepu djevojku njegovog suigrača Ruganija

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) +3 Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Celebrity Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) +5 Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Celebrity Godinama je na listama najljepših žena Hollywooda, no privatno se ne sređuje previše
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene