čestitamo!

Leona Paraminski postala je majka, rodila je u istoj bolnici kao Meghan Markle, a kćerkici je dala strano ime

Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) In Magazin: Leona Paraminski - 4 +0 Leona Paraminski (Foto: Instagram) Galerija

Leona Paraminski je rodila je djevojčicu u Santa Barbari gdje već šest godina živi sa svojim suprugom Tinom Komljenovićem.

Glumica Leona Paraminski i njezin suprug Tin Komljenović postala su roditelji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leona Paraminski - 5 sve odluke donosi uz supruga Naša glumica iz Amerike stigla u tradicionalni posjet Hrvatskoj, no sve joj je veća želja ostati zauvijek: ''Majčinstvo me promijenilo, našla sam neki smiraj''

Leona je sretnu vijest objavila na svojem Instagramu gdje je otkrila i ime svoje kćeri koju je rodila 4. rujna.

"Dobro došla doma Liv!", napisala je 42-godišnja glumica uz objavu u koja je odala i da je rodila u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital, istoj onoj u kojoj je i Meghan Markle rodila svoju kći Lilibet.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Novopečena mama je ispod objave dobila brojne čestitke.

Inače, Leona i njezin suprug Tin već šest godina žive u Santa Barbari, a od tamo su se nakratko vratili u Hrvatsku gdje se glumica podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji.

"Trnovitiji put je bio, da, i zapravo od početka nije bilo lagano. Mislim da zapravo nijedan proces potpomognute oplodnje nije lagan i da je to emocionalno teži put, fizički, ali i psihički. Mislim da se na to treba pripremiti koliko možeš i onda ući u to i go with the flow. Lijepo se posložilo napokon", rekla je glumica za IN Magazin malo nakon što je objavila trudnoću.

"To je toliko teško opisati. Kad sam saznala da je ovaj put uspjelo, to je takva navala emocija, uzbuđenja, takva sreća, evo, sad bih odmah mogla plakati, neopisiva sreća. Kad nešto tako očekuješ, baš te preplave osjećaji. Tin, odnosno svi su presretni jer svi smo to tako dugo čekali", istaknula je tada.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) +12 Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Preporuke Procurili detalji odnosa francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije žene, nije čudo da svi pričaju samo o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene