Prvo dijete

Rijetki su i znali da su zajedno – Jennifer i dečko čekaju bebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica Jennifer Love Hewitt je trudna! Ona i dečko Brian Hallisay postat će roditelji.

Seksi 34-godišnja glumica Jennifer Lowe Hewitt i Brian Hallisay, njezin dečko i kolega iz hit serije 'The Client List', čekaju svoje prvo dijete, potvrdili su za E!News. 'Ovo je predivno vrijeme i jako se veselimo osnivanju zajedničke obitelj', poručili su Jennifer i Brain u službenom priopćenju.

Pogledaj i ovo Jennifer Love Hewitt nekadašnji seks-simbol Zbog izgleda se nedavno našla na meti kritika, a sada je progovorila o teškom periodu: "Nitko nije znao..."

Par se upoznao na snimanju popularne TV serije 'The Client List' koju možete pratiti i na Oyo. hr. Jennifer je prije Briana bila u dugoj vezi s Rossom McCallom s kojim je prekinula 2009., a bila je i u vezi s kolegom iz serije 'Ghost Whisperer' Jamieom Kennedyjem. No oni su stvar prošlosti, a svoju se sreću lijepa glumica pronašla u Brianovom zagrljaju.

>> Dekolte im odvraćao pažnju: 'Mora da je danas moj sretan dan!'

'Dvostruki život' priča je o Riley Parks (Jennifer Love Hewitt), mladoj kućanici iz gradića u Teksasu, koja mora sama podići svoje dvoje djece kada njezin nezaposleni suprug Kyle iznenada nestane. Na savjet prijatelja, Riley odlazi na tečaj za maserku u spa centru koji suptilno nudi seksualne usluge.

Tajeći svoje novo zanimanje od prijatelja i obitelji, ona napravi specijalnu listu klijenata s kojima je ostvarila poseban odnos.
Već je prva sezona serije u Americi podigla veliku prašinu.

Prije početka emitiranja serije, pokrenuta je nacionalna kampanja licenciranih fizioterapeuta i masera koji su protestirali jer su smatrali da serija srozava njihovu profesiju. Jennifer Love Hewitt vas vodi tamo gdje se prodaje užitak, a diskrecija je sve.

'Dvostruki život' bio je dvostruko dobitan za lijepu glumicu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene