Zastrašujući prizor!

Zvijezda filma ''Tomb Rider'' izbodena nožem usred bijela dana na otvorenju trgovine

Simon Yam (Foto: Getty Images) Simon Yam (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Yam (Foto: Screenshot) Simon Yam (Foto: Screenshot) Simon Yam (Foto: Screenshot) +0 Simon Yam (Foto: Getty Images) Galerija

Simon Yam bio je na otvorenju trgovine u kineskom Guangzhou, kada mu je prišao nepoznati muškarac i izbo ga nožem u trbuh.

Simon Yam, glumac najpoznatiji po ulozi u filmu ''Tomb Rider'' gdje je oduševio svojim akrobacijama, našao se na meti napadača tijekom otvorenja trgovine u kineskom Guangzhou, piše Guardian. 

Naime, dok je Simon mirno stajao na pozornici prišao mu je muškarac i izbo ga nožem u trbuh poslije čega je glumac počeo trčati i vikati okupljenima da pozovu pomoć. Publika je prizor prvo promatrala u čudu jer su mnogi pomislili da je riječ o dogovorenoj točki, no nakon što je glumac teturao držeći se za trbuh, pristigli su zaštitari. 

Nepoznati muškarac brzo je uhićen, a svjetskim medijima kruži snimka ovog zastrašujućeg napada. Simon nije u životnoj opasnosti, a zadobio je ozljede u predjelu trbuha i ima posjekotine na desnoj ruci. Operiran je, a motiv napada nepoznatog muškarca nije poznat.

Yam je u karijeri glumio u preko 125 filmova i serija, a u Hollywoodu se proslavio u filmu ''Tomb Raider 2: Kolijevka života''.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +1 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Najpristojnija članica slavne obitelji objavila vruću fotku: Pozirala je potpuno gola!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene