u 60. godini

Domaći glazbenik preminuo od koronavirusa, njegovi kolege se opraštaju: "Ode naš dobri duh"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Lapec najveću je popularnost stekao 90-ih s hitom "Fajrunt".

Domaći glazbenik Željko Lapec preminuo je u 60. godini od posljedica koronavirusa, piše Večernji list

Pogledaj i ovo Indira Levak objavila "atlantidu" Prepoznatljiva energija i zvuk u novoj Indirinoj pjesmi oduševila obožavatelje, poslušajte novu suradnju sa starim kolegom

Od Željka se na Facebooku opraštaju njegovi prijatelji i kolege. "Ode naš dobri duh Željko Lapec Žac. Neizmjerno sam tužan", napisao je glazbenik Žarko Janić. 

"Ne vjerujem još uvijek. Zadnji put smo se čuli 18. ožujka. Tada je još bio doma i rekao mi je da su mu dijagnosticirali koronavirus te da se brine jer ima astmu. Prije izbijanja epidemije u Hrvatskoj bio je kod sina u Austriji i tamo se zarazio. Kada se vratio u Hrvatsku, otišao je u samoizolaciju i ubrzo su se pojavili simptomi. Nakon toga je otišao u bolnicu i više ga nisam mogao dobiti", rekao je za Večernji list Željkov kolega Darus Despot.

Vijest je zatekla i Borisa Đurđevića iz Colonije. "Mi smo još prije 20 godina skupa igrali nogomet, tek sam poslije saznao da je krajem 80-ih imao nekoliko grupa i snimio albume s grupom Amadeus. Bio je super osoba, vedar i nasmijan. Nemam riječi", rekao je za Večernji list. 

Željko Lapec 1990. godine osnovao je grupu Amadeus. Snimili su kasetu "Zvijezde padaju", a iduću godinu još jednu "Kud će suza nego oku". Lapec je najveću popularnost stekao 90-ih s hitom "Fajrunt". 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 8 Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) Tereza Kesovija (Foto: Instagram) +0 Tereza Kesovija (Foto: Instagram) Celebrity Tereza Kesovija podijelila fotografiju iz srednjoškolskih dana koja ju je jako dirnula, objasnila i zašto

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene