Najveća Predrasuda

O njoj misle da ima duge noge i kratku pamet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđa Marić progovorila o svom glazbenom povratku.

'Sljedeće godine želim trčati mali maraton, izdati tri singla i drugu nakladu svoje knjige Afra', rekla je Anđa Marić na predstavljanju pjesme 'Mala pauza' u eteru
Narodnog radija.

To je prva Anđina pjesma na hrvatskom jeziku nakon 15 godina, a skladala ju je zajedno s gitaristom nekadašnjeg banda Flare, Mariom Luketom.

'Prijatelji mi kažu da ih baš podsjeća na grupu Flare', rekla je Anđa, a njen suradnik opisao je njihovu suradnju kao vožnju roller coasterom.

Pogledaj i ovo showbuzz Poručio svima 'Severina je apsolutna zvijezda na području Balkana'


'Anđa je danas zrelija i mirnije može reći što misli', rekao je Luketa u emisiji 'Glazbeni show
Dalibora Petka', u koju se javio uživo, opisavši da s Anđom radi terapijsku glazbu
za njih dvoje, a svi koji im se žele pridružiti su dobrodošli.

Anđa se nakon blagdana sprema put Švicarske gdje će snimiti kadrove svog novog spota.

VIDEO Nakon 15 godina Anđa se vraća na scenu!

'Moj idealni Božić bio bi negdje na plaži i bez bora. Ne znam raditi božićne kolače, ali jako dobro radim jedan smeđi kolač, s kojim sam čak zadivila i žiri u Materchefu', rekla je pjevačica kazavši da nema te stvari od koje se ne bi mogla rastati, jer je naučila živjeti u koferu i da joj ništa ne treba.

'Po mojim kriterijima nisam puno griješila u životu. Da mogu sve bih ponovila. A najveća predrasuda koju ljudi imaju o meni? Duge noge, kratka pamet', rekla je Anđa koja kaže da je pročitala da svaki čovjek ima 3000 srodnih duša u svijetu.

Govorila je i o roditeljstvu. 'Najgoru stvar koju sam naslijedila od roditelja vidim kad vičem na svoga sina. Onda čujem svoju mamu i sjetim se koliko to nisam voljela. A zabavnjašto i klaunovanje su najdraže stvari koje sam naučila od njih', kaže Anđa koja se zadnjih nekoliko godina bori s multupla sklerozom.

'Po mojoj procjeni nadam se da ću za koncerte biti spremna za nekih četiri mjeseca. Zbog bolesti sam izgubila i mogućnost manipuliranja daha tako da nikad ne znam kad ću moći neke stvari otpjevati. Ali uspjela sam', rekla je Anđa, koja sljedeću singlicu najavljuje za proljeće 2015.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene