obiteljsko uživanje

Lijepa manekenka pokazala savršenu liniju na odmoru sa suprugom kojeg obožava 11 godina unatoč problemima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gisele Bundchen je Toma Bradyja upoznala 2006. godine dok je on bio u vezi sa svojom bivšom djevojkom, a zaljubili su se na prvi pogled.

Jedna od najpoznatijih Brazilki na svijetu Gisele Bundchen i njezin suprug Tom Brady trenutačno su na odmoru na Costa Rici, gdje često putuju zajedno kako bi uživali daleko od svakodnevnih obaveza.

Pogledaj i ovo Tom Brady i Gisele Bündchen šuška se, šuška... Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi 20 godina mlađu misicu? Ona mu je javno izjavila ljubav, no postoji jedan problem!

Fotografi su uhvatili sretni par na plaži kako se ljube, a ni nakon 11 godina braka ne skidaju ruke jedno s drugog. 39-godišnja manekenka pokazala je savršenu figuru u minijaturnom bikiniju, a suprug je pratio gdje god je išla. S njima su na Costa Rici i njihova djeca, 10-godišnji Benjamin i 7-godišnja Vivian.

Par se upoznao 2006. godine dok je Brady bio u vezi s glumicom Bridget Moyanhan. Unatoč tome što je bio zauzet, manekenka i Brady su se odmah zaljubili.

"Odmah sam znala da je on taj pravi. Upoznali smo se preko prijatelja, a čim sam ga ugledala primijetila sam njegov osmijeh koji je bio najkarizmatičniji koji sam u životu vidjela. Sjeli smo i pričali više od tri sata", ispričala je Gisele u intervjuu za Vanity Fair prije nekoliko godina.

Tom Brady je kleknuo u siječnju 2009. godine, a vjenčali su se mjesec dana nakon. U prosincu iste godine rodio se njihov sin Benjamin. Unatoč tome što djeluju skladno, Brady je priznao da su u vezi prošli brojne izazove. Podržavaju se mežusobno u poslovima, a sretni par ističe kako su blagoslovljeni što su se upoznali i imaju tako divnu obitelj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene