Prirodna ljepotica

Brazilska ljepotica prošetala se sa zgodnim suprugom bez trunke šminke, no i dalje je savršena

Gisele Bundchen, Tom Brady (Foto: AFP) Gisele Bundchen, Tom Brady (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bundchen, Tom Brady (Foto: AFP) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Gisele Bundchen i Leo DiCaprio (Foto: Getty) Gisele Bundchen i Leo DiCaprio (Foto: AFP) Gisele Bundchen i Tom Brady (Foto: AFP) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Getty) +0 Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Galerija

Gisele Bündchen i Tom Brady upoznali su se 2006. na spoju naslijepo, a vjenčali 2009. godine.

39-godišnja brazilska ljepotica Gisele Bündchen uhvaćena je u opuštenoj šetnji sa suprugom Tomom Bradyjem.

Pogledaj i ovo Gisele Bundchen - 1 Veliko priznanje Gisele Bündchen konačno progovorila o razvodu od Toma Bradyja: ''Imali smo drugačije planove na početku...''

Jedan od najpoznatijih top-modela svijeta i igrač američkog nogometa viđeni su u opuštenoj šetnji i šopingu u New Yorku, a Gisele je još jednom pokazala kako je zanosna i bez trunke šminke na listu.

Brazilka je i dandanas jedan od njaljepših žena svijeta, a na društvenim mrežama često zagovara zdrav način života, prakticiranje joge, pravilnu prehranu te prirodnu ljepotu. Iako veći dio žena zazire od toga da pokaže svojo "golo" lice pred svijetom, Gisele s time nema ni najmanjih problema.

I dok je ona blistala u jednostavnom i elegantnom tamnoplavom kaputu i trapericama, i njezin atraktivni suprug odlučio se za sportsku eleganciju. Ipak, kada stignu na neki važni holivudski događaj, uvijek budu jedan od najbolje odjevenih parova.

Podsjetimo, Gisele je utjehu u Tomu našla nakon prekida 5-godišnje veze s holivudskom zvijezdom Leonardom DiCaprijem, koji se nije želio skrasiti.

Nakon što joj je prekipjelo, Gisele ga je napucala 2005. godine, a već sljedeće godine upoznala je markantnog sportaša.

Preciznije, par se počeo viđati u prosincu 2006. godine kada ih je spojio zajednički prijatelj. U pitanju je bio spoj naslijepo. Vjenčanje je održano 2009. godine u Kaliforniji i danas imaju dvoje djece. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene