sretan par!

Georgina pokazala što joj je Ronaldo poklonio za Valentinovo, poljupcem su zapalili društvene mreže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na Instagramu su na Valentinovo podijelili zajedničke fotke.

Da su zaljubljeniji no ikada, nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova Georgina Rodriguez još su jednom svima pokazali putem društvenih mreža na samo Valentinovo.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Sretno ti Valentinovo, ljubavi moja", napisao je Ronaldo uz fotku na kojoj ljubi odabranicu svog srca, a u samo par sati skupio je preko sedam milijuna lajkova. "Neka nam ljubavi nikada ne nedostaje da se osjećamo živima. Bezuvjetna ljubav", napisala je Georgina na svom Instagramu uz nekoliko fotografija na kojima pozira s Cristianom, ali i cijelom svojom obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Mnogi su primijetili i kako je na Dan zaljubljenih dobila ogroman buket ruža s kojim se rijetke mogu pohvaliti.

Ronaldo i Georgina objavili su da čekaju blizance krajem listopada prošle godine, a fotka kojom su na Instagramu potvrdili trudnoću sada broji preko 30 milijuna lajkova. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) +5 Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Celebrity Naomi Campbell pokazala kćerkicu koju je dobila u 51. godini, odgovorila je i na pitanje o kojem se šuška već mjesecima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene