Wow!

Miljenik žena pohvalio se talentiranim blizancima: Tvrdi da sa samo dvije godine znaju nešto što ni on ne zna!

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: AFP) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) +0 George Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George Clooney otkrio je detalje o svojim blizancima koje je prije dvije godine dobio sa suprugom Amal Clooney.

Slavni holivudski glumac George Clooney raznježio se kada je pričao o svojim 2-godišnjim blizancima i pohvalio se otkrivši kako mu djeca u toj dobi znaju već abecedu na engleskom, ali i na talijanskom jeziku.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Georgeovi blizanci koje mu je rodila supruga Amal Clooney, Alexander i Ella, sljedećeg će mjeseca navršiti dvije godine, a George ih jednostavno obožava i uživa u ulozi oca.

"Dobra su i sretna djeca. Puno se smiju, stalno rade neke nepodopštine, stavljaju maslac od kikirija u cipele i slično. Iako su blizanci, karakterno su potpuno različiti, pametna su i zabavna djeca. Već znaju cijelu abecedu na engleskom i talijanskom jeziku. Ja čak ni na engleskom ne znam cijelu", našalio se glumac.

Osim blizancima, George se pohvalio i svojom suprugom Amal, koja postiže nevjerojatno rezultate radeći na unaprjeđenju ljudskih prava kao odvjetnica, no savršeno balansira poslovni i privatni život.

"Ona vodi slučaj ISIS-a na sud, što nitko dosad nije učinio. Uz sav svoj posao ona je nevjerojatna majka i sjajna supruga. Osjećam se kao da sam dobio jackpot", izjavio je George.

Sretni par u braku je od 2014. godine, a roditelji su postali tri godine kasnije. Detalje iz privatnog života ne vole često iznositi u javnosti iako slove kao jedan od omiljenih bračnih parova u svijetu šoubiznisa.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +6 Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Aniston s 50 pozirala u toplesu i otkrila kakvog muškarca traži: Rastala se dva puta, ali ne odustaje od ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene