Voli svoje tijelo

Aniston s 50 pozirala u toplesu i otkrila kakvog muškarca traži: Rastala se dva puta, ali ne odustaje od ljubavi

Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: InStyle) Jennifer Aniston (Foto: InStyle) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Aniston u intervjuu za Harper's Bazaar progovorila je o privatnom životu i novim projektima, a pozirala je i u toplesu.

Jennifer Aniston ove je godine proslavila 50. rođendan, ali ta brojka kad je ona u pitanju zbilja ništa ne znači. Glumica izgleda bolje no ikad, a i dalje radi punom parom.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Oprostila mu nevjeru Na rođendan je pozvala bivšeg dečka koji je srce slomio njoj, ali i brojnim drugim damama

Fantastičnu figuru pokazala je za najnovije izdanje časopisa Harper's Bazaar, za koji je pozirala i u toplesu dok je pričala o tome što je za nju idealan muškarac.

Fotografije Jennifer u toplesu možete pogledati OVDJE. 

Jennifer, iza koje su brakovi s Bradom Pittom i Justinom Therouxom, tvrdi da trenutačno ne izlazi na spojeve, ali da bez obzira na turbulentnu ljubavnu prošlost, nije odustala od ljubavi.

''Kad se pojavi, bit će dobrodošla. Nema razloga da kažem – dosta je, nema više'', rekla je Jennifer kratko te dodala kako misli da se čovjek tijekom života može zaljubiti više puta, ne samo jednom.

''Mislim da imamo mnogo srodnih duša. Mislim da ne postoji jedna i jedina'', smatra te dodaje da njezin idealan muškarac treba biti brižan, samopouzdan, imati snažan smisao za humor i osjećaja za druge.

Što se tiče fantastične figure koju njeguje, priznala je da je zadovoljna svojim izgledom te da joj poziranje u toplesu nije predstavaljalo nikakav problem.

''Osjećala sam se potpuno normalno. Smatram da su naša tijela divna i da ih trebamo slaviti bez obzira na to koliko godina imamo. Ne bi trebalo biti nikakve sramote ili neugode zbog toga'', zaključila.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene