Oprostila mu nevjeru

Na rođendan je pozvala bivšeg dečka koji je srce slomio njoj, ali i brojnim drugim damama

Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Katy Perry i John Mayer (Foto: AFP) John Mayer (Foto: Instagram) +0 John Mayer (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Aniston i John Mayer u vezi su bili 2 godine, od 2008. do 2010. godine.

Prije dva dana holivudska miljenica Jennifer Aniston navršila je 50 godina.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Što se dogodilo? Miljenica javnosti uhvaćena kako napušta večeru s prijateljima vrlo uznemirena i sa suzama u očima

Na prvi pogled to nikako ne bismo mogli zaključiti, jer se Jen može pohvaliti boljim izgledom i tjelesnom formom od brojnih mlađih kolegica. No, od godina ne možemo pobjeći.

Kako i priliči svjetski poznatoj glumici, Jennifer je okrugli rođendan obilježila velikom zabavom na kojoj se pojavio i njezin bivši suprug Brad Pitt s kojim je bila godinama pa sve do 2005. godine kada ju je prevario s fatalnom Angelinom Jolie, a potom i ostavio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Njezin također bivši suprug Justin Theroux nije bio među uzvanicima, ali je to bio glazbenik John Mayer s kojim je Jennifer također imala strastvenu vezu.

Njihova je trajala od 2008. do 2010. godine, a kako se dugo šuškalo, navodno je prekinuta zbog njegovih brojnih nevjera kojima joj je "zločesti holivudski dečko" slomio srce.

John je ispod holivudskih brda poznat kao okorjeli zavodnik i slamatelj ženskih srca, a u njegovom su se krevetu našle i brojne druge slavne dame, poput Taylor Swift, Katy Perry, Renée Zellweger, Jessice Simpson, Jennifer Love Hewit, a navodno i Kim Kardashian.

Iako bivši par nije fotografiran zajedno godinama, čini se kako su ostali u prijateljskim odnosima. Što se tiče Brada, prema izjavama očevidaca, on se kratko pojavio na zabavi, izljubio slavljenicu, popričao s ostalim kolegama te je zatim otišao kući.

"Nema zle krvi među njima. Došao ju je podržati, a oboje planiraju ostati u prijateljskim odnosima do kraja života. Bili su si velika podrška u teškim trenucima, no nema govora o pomirenju", otkrio je dobro upućeni izvor za The Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Mayer (@johnmayer) on

Zadnja žena s kojom se povezivalo Johna bila je pjevačica Halsey, a bilo je to u prosincu 2018. godine, no radilo se samo o privlačenju medijske pažnje u poslovne svrhe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene