U Novu godinu sa stilom

Seve i Franka na plaži, neke radno: Gdje su i s kim poznate Hrvatice dočekale 2019. godinu?

Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić i Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +7 Iva Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Iza nas je "najluđa noć u godini" koja se dočekala diljem zemlje na raznim javim i privatnim dočecima, a u velikom stilu su ju dočekale i brojne poznate Hrvatice.

Neke su ostale u domovini, a neke otputovale u toplije krajeve.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga (Foto: Mate Rončević) Bilo je uspona i padova Po čemu će domaće zvijezde pamtiti prošlu godinu? Nekima je bila odlična, a nekima malo manje

Iza nas je "najluđa noć u godini" koja se dočekala diljem zemlje na raznim javim i privatnim dočecima, a u velikom stilu su ju dočekale i brojne poznate Hrvatice.

Neke su ju dočekale kod kuće, neke pjevajući na organiziranim dočecima diljem Hrvatske ili u susjedstvu, neke u izlasku s prijateljicama, a neke poput Severine sa suprugom Igorom Kojićem na egzotičnim Maldivima u raskošnoj haljini te japankama na nogama.

U toplije krajeve otputovala je i pjevačica Franka Batelić sa suprugom Vedranom Ćorlukom, a njihova destinacija nakon hladnog New Yorka bila je topla Dominikanska Republika.

2018. je baš po svemu bila njihova godina, pa je i ovu novu trebalo dočekati sa stilom, što je jedan od najljepših i najomiljenijih domaćih parova itekako napravio. Jedna od najpoznatijih i najzgodnijih domaćih voditeljica Ecija Ivušić tulumarila je u ženskom društvu u Zagrebu, a kao i uvijek, bila je besprijekorno sređena te je podijelila selfie s obožavateljima na Instagramu, jer ipak je poznata kao velika ljubiteljica istih.

Maja Šuput tradicionalno je pjevala na dočeku Nove godine, a jutros je podijelila video u kojem pakira stvari sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim s kojim kreće na zasluženi godišnji odmor. "Ovom godišnjem se veselim najviše na svijetu. Idem na Filipine i onda u Tokio. Luda tura i veliki godišnji odmor", ekskluzivno nam je otkrila Maja u božićnom intervju, a mi golupčićima želimo nezaboravni provod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

2019. godinu radno je dočekala i pjevačica Jelena Rozga u susjednoj Crnoj Gori, a na Instagramu je objavila video "krađe" vilenjaka u hotelu te se njime oprostila od 2018. godine. I Lidija Bačić u Novu godinu ušla je pjevajući na pozornici i to u Umagu, a rado je i snimila selfie s brojnim obožavateljima.

Dvije domaće ljepotice i kolegice, Tatjana Jurić i Nives Ivanišević, 2019. godinu dočekale su u kućnom okruženju kod Nives, a na društvenim mrežama su se pohvalile fotografijom šampanjca kojim su joj nazdravile. U kućnom okruženju slavila je i manekenka Iva Šarić sa sinovima, a u novogodišnjoj noći zablistala je kao uvijek.

Žanamari tulumarila je sa suprugom Mariom Perčićem u jednom poznatom splitskom klubu, dok su Lejla i Tarik Filipović slavili u dalekom Miamiju u kojem su proslavili i 11. godišnjicu braka. Ella Dvornik praznike je provela u Engleskoj, domovini svog zaručnika Charlesa, a Novu godinu dočekali su u jednom pubu uz šampanjac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Sudeći po fotografijama na Instagramu, voditeljica Anja Alavanja Romac slavila je na tematskom partyju, a zablistala je u seksi, crnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte. U noćnom provodu uživala je i prekrasna Vanja Halilović koja i inače skriva privatnost kao zmija noge, pa je tek podijelila kratki story na Instagramu na kojem se zabavlja s prijateljicom.

Glumica Nataša Janjić slavila je kod kuće s novopečenim suprugom Nenadom Mendačićem, a paru uskoro stiže prvo dijete, sinčić. Par je 2019. godinu dočekao na tulumu s brojnom obitelji i prijateljima, a glumica nas je nasmijala haljinicom na kojoj je pisalo "dobar muž se ne rađa, to žena napravi", dok je Nenad nosio pregaču na kojoj je stajalo da je "majstor u kuhinji", pa znamo tko je pripremao delicije za najluđu noć.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) +2 Ricky Martin (Foto: Instagram) Celebrity Zavodnik koji je godinama skrivao seksualnu orijentaciju s partnerom dobio kćerkicu Luciju

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Thor Björnsson (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Celebrity 10 zvjezdanih parova koje nismo mogli zamisliti zajedno, a oni danas ne mogu jedno bez drugog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene