Bivša misica

Kakva ljepota: Ova žena i zakopčana do grla izgleda neopisivo seksi

Gal Gadot (Foto: Instagram) Gal Gadot (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Gal Gadot (Foto: Instagram) +0 Gal Gadot (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o 33-godišnjoj Gal Gadot, koja je svjetsku slavu stekla u filmskoj franšizi "Brzi i žestoki".

Izraelska glumica te bivša misica i manekenka jedno je od najljepših lica ispod holivudskih brda.

Pogledaj i ovo showbuzz Bivša Miss Izraela Val kritika: 'Nema oblina, mišiće ni grudi'

Radi se o 33-godišnjoj Gal Gadot, koja je svjetsku slavu stekla u filmskoj franšizi "Brzi i žestoki", a posebno ulogom slavne "Wonder Woman" 2017. godine, koju je fantastično utjelovila unatoč činjenici da je za vrijeme snimanja bila u 5. mjesecu trudnoće.

Sinoć u Londonu Gal je blistala na premijeri animiranog filma "Ralph Breaks The Internet", a na plavom tepihu pojavila se u moćnom ženskom odijelu upečatljive crvene boje koje je naglasalo njezinu visinu i vitku liniju. Kao i obično, glumica nije pretjerivala sa šminkom i modnim dodacima, a prirodna ljepota i pristupačnost zanosnoj su Izraelki također pomogle da skupi milijune obožavatelja diljem svijeta.

Gal je u holivudskim krugovima na glasu kao vrlo skromna i pristupačna zvijezda koja se ne ponaša tako, a gdje god se pojavi, izazove pravu histeriju.

Sa svega 18 godina, 2004. godine, Gal je postala Miss Izraela, iako često ističe kako nije ni sanjala da bi mogla pobijediti. Zatim je odradila dvije godine vojnog roka te upisala pravo. 2009. godine zapela je za oko u filmu "Brzi i žestoki" u ulozi Gisele Yashar, a njezina karijera tada je krenula uzlaznom putanjom. 2020. godine ponovno ćemo ju gledati u ulozi "Wonder Woman", koja je postala inspiracija ženama diljem svijeta.

Glumica se 2008. godine udala za trgovca nekretninama Yarona Varsanoa, s kojim ima dvije kćeri, a neko vrijeme par je vodio hotel u Tel Avivu, koji su 2015. godine prodali slavnom Romanu Abramoviču za 26 milijuna dolara.

Za par se nikada nije vezao niti jedan skandal, a rijetko ih se može vidjeti na holivudskim događanjima. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) +1 Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Sa šarmerom Filipom pričali smo poslije izvedbe zbog koje ćemo ga opet slušati, evo kome je posvetio nastup

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene