ma divni!

Talentirana ljepotica iz našeg hit-showa sve češće pokazuje svog muškarca koji je svima za oko zapeo dok su nedavno bili na odmoru

Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 2 Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 2 Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić - 1 +19 Gabriela Pilić - 2 Galerija

Gabriela Pilić pohvalila se s nizom fotografija sa svadbe Marka i Valentine Petrić, a osim haljine poglede je mamio i njezin prezgodni partner.

Plesačica i mentorica showa "Ples sa zvijezdama" Gabriela Pilić za vjenčanje kolegice Valentine i glumca Marka Petrića odabrala je vrlo interesantnu haljinu.

Riječ je o dugoj crvenoj haljini s bijelim neobičnim detaljima, koja se protezala oko vrata na kojem se nalazila 3D ruža.

Niska zalizana punđa, zlatne viseće naušnice i srebrne otvorene sandale na petu dodatno su začinile ovaj svečani odabir.

Osim Gabi, pažnju je mamio njezin partner koji sve neodoljivo podsjeća na glumca Georga Clooneya. 

Pozirao je sretno i zagrljeno uz Gabi, a na sebi je imao crne hlače, bijelu košulju i kožne mokasinke.

Također kao modni dodatak nosio je crne sunčane naočale.

"Za vašu vječnu ljubav dragi Tina i Marko", napisala je Gabriela u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Pilić (@gabriela.pilic)

"Wow, haljina ti savršeno pristaje", "Pa Gabiii", "Divni ste" te mnoštvo emotikona smajlića sa zaljubljenim očima nizalo se u nastavku.

Podsjetimo, svog partnera Gabi je prvi puta pokazala javnosti tijekom odmora na Malom Lošinju.

Gledali smo je kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je plesala s televizijskim voditeljem Franom Ridjanom i to sve do velikog finala, u kojem su pobjedu ipak odnijeli Marco Cuccurin i njegova mentorica Paula Tonković.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić Doris Pinčić - 7 +21 Doris Pinčić - 6 Celebrity Doris Pinčić rodila treće dijete! Poznat je i spol bebe koju je dobila s drugim suprugom

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Ilčić - 1 Nika Ilčić - 2 Nika Ilčić - 3 Nika Ilčić - 4 +10 Nika Ilčić - 1 Celebrity Domaća influencerica otkrila detalje fizičkog nasilja koje je trpjela od bivšeg dečka, objavila je i uznemirujuće snimke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene