Stylish Vikend

Evo što biraju i nose poznati špiceri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Špica je pravo mjesto ako želite popiti kavu, pokazati svoj novi outfit i sresti prijatelje... poznati se ne razlikuju puno od običnih ljudi, no svakako privlače više fotoobjektiva - posebno zadnjih nekoliko vikenda!

Sunčani dani tjednima su mamili poznata lica za zagrebačke ulice, a mi smo ih sada skupili na jedno mjesto u sklopu naše nove rubrike nedjeljom 'Stylish' vikend.

Pogledaj i ovo Leticija Kovač - 2 Već je prava poduzetnica! Kći Roberta i Anice Kovač na zagrebačkoj špici pohvalila se vlastitim projektom s prepoznatljivim detaljima!

>> Cro a Porter: Poznati Hrvati pokazali što se nosi

Stil poznatih na špici se itekako gleda, a posebno kada prošeću poznati parovi. Nogometaš Robert i njegova supruga Anica Kovač uživaju i u malim stvarima – na špici su viđeni u opuštenom i ležernom izdanju. Anica u trendi vojničkoj košuljici, crnim uskim hlačama i svjetlucavim balerinkama, dok je Robert samo nabacio bijelu majicu s kratkim rukavima i traperice i izgledao je sjajno! Nisu im smetali fotoreporteri tog prekrasnog jesenskog dana.

Još jedan nogometno-manekenski par prošli je vikend bio na špici.  Iva i Boško Balaban na Cvjetnom trgu su plijenili pažnju – modno usklađeni i nasmijani uživali su u suncu. Bivši vaterpolist Perica Bukić bio je u društvu prijatelja, te popio piće na Cvjetnom trgu, dok je zvijezda serije 'Stella' Vanda Winter prošetala u ležernom izdanju – bijela košulja, traperice i starke za mladenačko izdanje. Kavici na terasi kafića u ugodnom društvu nije mogla odoljeti niti Nina Badrić koja se za šetnju špicom maksimalno dotjerala od glave do pete.

Tko je sve bio na špici u samo nekoliko proteklih tjedana, te tko je što nosio, pogledajte u našoj stilskoj galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene