urnebesno pitanje!

Evo kako su slučajni prolaznici reagirali kad su na Dolcu vidjeli Franu i Gabrielu, jedan komentar pravi je hit!

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilićić - 2 Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, Maja Šuput +33 Frano Ridjan Galerija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić u jedanaestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su slowfox.

Uoči polufinalne emisije showa ''Ples sa zvijezdama'' Frano Ridjan i Gabriela Pilić prošetali su zagrebačkim Dolcem da vide što gledatelji ovog hit-showa misle o njima. Među svim obožavateljicama posebno se istaknula presimpatična gospođa koja je Frani poželjela pokazati svoju unuku među slikama na mobitelu.

Pogledaj i ovo Emotivni Frano i Gabriela - 2 sve se skupilo! Pogledajte trenutak kad se vidljivo dirnuti Frano Ridjan rasplakao u finalu ''Plesa sa zvijezdama'', emocije više nije mogao skrivati!

''Jesi ti oženjen'', pitala ga je.

''Jesam, sve sam napravio po pravilima'', našalio se Frano.

''Lijepo je kad ovako dođeš pa vidiš i iznenadiš se da je to ljudima stvarno uživancija i da stvarno gledaju. Dobar je osjećaj '', priznali su Frano i Gabriela.

''Sav je vražji Frano, ne damo ga, prekrasan je, navijamo za njega'', komentirala je gospođa kojoj je Frano poklonio ružu.

Frano i Gabriela ove su nedjelje plesali slowfox.

''Drago mi je da plešemo slowfox, drago mi je da ponavljamo neke točke, super, u polufinalu, još ima iza toga potencijalno jedna. Čovjek sam koji nikad nije imao problema s time da izgubi'', komentirao je Frano prije nastupa.

A evo kako je žiri komentirao izvedbu njihovog slowfoxa.

''Jako lijep slowfox, bilo je divno'', komentirao je Igor. 

''Meni se dopalo što je ovo bio lirični slowfox, bravo'', rekla je Larisa. 

''Ti si više dosadan koliko si dobar'', zaključila je Franka. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Leta 3 u Zagrebu - 6 Doček Leta 3 u Zagrebu - 5 Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Doček Leta 3 u Zagrebu - 3 +26 Doček Leta 3 u Zagrebu - 2 Celebrity Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin - 1 Tamara Loos i Igor Mešin - 3 Tamara Loos i Igor Mešin - 2 +31 Tamara Loos - 3 Celebrity Pogledajte kako je to Grubnić ove nedjelje sredio našu Tamaru Loos, posebno su upadljivi detalji na rukama!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene