Presladak dječak!

Franka Batelić pred porod uživa u centru Zagreba, a sin Viktor od jedne stvari se nije odvajao!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - Viktor Franka Batelić - Viktor Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić +22 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić uživa pred sam porodom sa svojim sinčićem Viktorom, a otkrili su i razlog šetnje gradom.

Pjevačica Franka Batelić i maleni Viktor iskoristili su lijepo vrijeme za šetnju gradom.

Pogledaj i ovo Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Prije pet godina Franka Batelić javila se uoči Dore, ovo je njezin najdraži trenutak koji je veže uz ovo natjecanje: ''Osim goleme treme...''

Franka je nosila crnu duksu, tajice i čizme, a preko toga je odjenula dugi bež baloner. Kosu je svezala u nisku punđu, a u rukama je nosila veliku zelenu torbu. Sinčić Viktor nosio je traperice i kariranu jaknicu, a u rukama je imao medvjedića Paddingtona.

"Da i Paddington upozna Zagreb…", poručila je pjevačica i otkrila kako je to razlog šetnje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Ajmee, gdje ste našli Paddingtona? Moji ga klinci obožavaju", "Prekrasna trudnica", "Ma gle vas", "Koji frajer", "Najljepša trudnica", samo su neki od komentara koji su se nizali u nastavku. 

Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom već ima sina Viktora, a pjevačica je drugu trudnoću dugo uspjela kriti od javnosti. Spol bebe još nije poznat javnosti i par je tu informaciju odlučio zadržati za sebe.

Inače, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives u tijesnom odijelu pokazala nikad bujniji dekolte pa svima zadala zadatak koji je nemoguć!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene