pozirala u mini haljini

Franka pokazala djelić njezina i Ćorlukina doma, ali i simpatični detalji na njezinu tijelu nisu prošli neopaženo!

Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 +0 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka vlasnici su luksuzne vile u centru Zagreba, a pjevačica je sada na Instagramu pokazala djelić unutrašnjosti njihova doma.

Pjevačica Franka Batelić i njezin suprug Vedran Ćorluka sa sinčićem Viktorom od kraja 2020. godine žive u luksuznoj vili koju su izgradili u centru Zagreba.

Pogledaj i ovo Jelena Perić, Marko Mrkić morala se sabrati Franku ponijele emocije zbog iznenađenja na pozornici kojem se nije nadala: "Svaki put mi krenu suze..."

Supružnici rijetko objavljuju fotografije svojeg doma, no Franka je sada na svojem Instagramu pokazala djelić unutrašnjosti vile, iako je na fotkama svu pažnju ukrala ona.

Pjevačica je pozirala u mini haljini u kojoj je pokazala besprijekornu figuru, ali i tetovaže koje ima na tijelu, a fotkala se na prostranom stubištu s upečatljivim dekoracijama koje jednom prilikom već pokazala na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Najljepša žena na svijetu", "Predivna", "Savršena", neki su od komplimenata koje je Franka dobila, a pratiteljicama su se posebno svidjele njezine sandale.

Inače, Franku trenutno gledamo u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" kao članicu žirija u kojem uz nju sjede i Larisa Lipovac, Igor Barberić i Marko Ciboci.

"Ples je utkan u moj DNK. Volim plesati i uvijek se veselim svakom glazbenom projektu u kojemu je uključena i plesna koreografija", kazala je za DNEVNIK.HR Franka koja se u istom showu natjecala i pobijedila prije 13 godina, kada je još bila srednjoškolka.

"Eh ta davna 2009. godina! Bilo je to vrijeme kada sam još išla u školu i kada sam bila sretna da moram 'pobjeći' na plesne probe u Zagreb. To je vrijeme kada sam neopterećeno i znatiželjno upoznavala ljude i dobro se zabavljala! Tadašnji plesni partner Ištvan Varga osoba je koja me puno naučila disciplini, predanosti radu i strasti prema svom poslu. Ples sa zvijezdama učinio je da se zaljubim u ples. Sada je svaki moj nastup uvijek nekako povezan i sa plesom", prisjetila se Franka.

Show "Ples sa zvijezdama" gledajte svake nedjelje u večernjem programu Nove TV.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene