To je svima trebalo

Franka podijelila kako se nosi s ovim teškim trenucima, ali i po čemu će najviše pamtiti godinu iza nas

Franka Batelić Franka Batelić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić +0 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić odlučila je na Instagramu podijeliti sa svojim obožavateljima kako se nosi s teškim trenucima kroz koje svi prolazimo i koja joj je misao nit vodija.

Protekla 2020. godina nikome nije bila laka i ostat će zapamćena po mnogim lošim stvarima, ali ipak se tu našlo i nečeg dobrog, a dobro je ono čemu bi posljednjih dana svi trebali težiti.

Toga je svjesna i pjevačica Franka Batelić, koja je na Instagramu opisala kako se nosi s ovim teškim vremenima i kako ih proživljava. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

"Sinoć sam u bespućima interneta slučajno naišla na ovaj citat koji u nekoliko riječi kaže sve što ja već danima pokušavam smisleno verbalizirati. Usprkos svemu... evo nas - živimo dalje. Tu je... iza ugla... proljeće", napisala je Franka na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"To mi je trebalo", "Upravo to", "Da, ovih dana kao da je ponestalo riječi, onih smislenih rečenica. Kada ostaju samo uzdasi, a ti počneš s jednom riječju i onda slijede tri točkice jer ne znaš kako da te svoje misli povežeš u smislenu cjelinu... I evo nas - živimo dalje", napisali su njezini obožavatelji u komentarima.

Uoči dolaska nove godine Franka se bila osvrnula na 2020. godinu i zaključila da će ju pamtiti po tome što je postala majka dječaka Viktora, kojeg je dobila s nogometašem Vedranom Ćorlukom.

"Zadnje popodne 2020. je tu... A ja i dalje ne nalazim prave riječi da se osvrnem na nju. Ali možda je to i OK. Već smo sve doživjeli, rekli, osjetili. Untoč svemu ja ću je pamtiti po jednom malom smotuljku sreće koji je stigao početkom siječnja i biti joj zahvalna jer me upoznala s ulogom života - ulogom mame. Bit ću kratka. Zakoračimo hrabro u novu godinu, zajedno, jači, sa svim naučenim lekcijama iz prethodne. Želim vam mirniju, sretniju, rasplesaniju 2021. punu ljubavi", poručila je.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene