sjajno!

Franka i Albina izvele spektakl za pamćenje, pjesme s kojima se Hrvatska najbolje plasirala na Eurosongu predstavile na svoj način!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na pozornici Dore u Opatiji zajedno su zapjevale Albina Grčić i Franka Batelić te su izvele tri pjesme s kojima se Hrvatska najbolje plasirala na Eurosongu.

Franka Batelić i Albina Grčić su na pozornici Dore izvele medley pjesama koje su se najbolje plasirale otkako se Hrvatska natječe na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Franka je otvorila nastup izvedbom pjesme "Sveta ljubav" Maje Blagdan, koja je na Eurosongu osvojila visoko, četvrto mjesto.

Albina je nakon nje izvela singl "Neka mi ne svane" s kojom nas je Danijela Martinović predstavljala na Eurosongu 1998. godine te je osvojila peto mjesto.

Pjevačice su zajedno izvele pjesmu "Marija Magdalena" Doris Dragović, s kojom smo na Eurosongu bili 1999. godine.

Podsjetimo, Franka se s pjesmom "Crazy" na Eurosongu natjecala 2018. godine, a Albina je prošle godine bila u Rotterdamu s pjesmom "Tick-tock" koju je izvela na samome otvaranju ovogodišnje Dore.

Pobjednica ovogodišnje Dore je Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure", a sve detalje pročitajte OVDJE.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina u odvažnom kostimu na opatijskoj pozornici oduševila sve, premijerno je predstavila i svoju novu pjesmu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +2 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Pogledajte restoran u kojem su Hana i Grašo imali svadbenu večeru, stigli su u pratnji kumova: "Hvala svima od srca"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene