wow!

Albina u odvažnom kostimu na opatijskoj pozornici oduševila sve, premijerno je predstavila i svoju novu pjesmu!

Albina Grčić Albina Grčić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Galerija

Albina se vratila na pozornicu Dore s prošlogodišnjom pobjedničkom pjesmom "Tick-tock", a pjesmu je izvela u nešto drugačijem aranžmanu.

Prošlogodišnja pobjednica Dore, pjevačica Albina Grčić, nastupila je u subotu navečer na natjecanju hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije s pjesmom "Tick-tock". Pjesmu je izvela u drugačijem aranžmanu, a na pozornicu je stala u neobičnom žutom kombinezonu s prorezima. 

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 5 ''Što se tiče toga...'' Po njezinu rodnom Splitu priča se da Albina ima novog dečka koji je igrač Hajduka, evo što je ona na sve rekla

Nastupila je i nakon svih natjecatelja, a na opatijskoj pozornici je premijerno izvela svoj najnoviji singl "Noću" koji je posljednjih dana najavljivala putem društvenih mreža. 

Skupa s kolegicom Frankom Batelić iznenadila je publiku, a dame su predstavile tri pjesme koje su se najbolje plasirale na Eurosongu otkako se Hrvatska natječe na Eurosongu u nešto drugačijem ruhu. 

Albina je nakon prošlogodišnje pobjede na Dori postala prava zvijezda domaćeg etera, a zahvaljujući pjesmi s kojom nas je predstavljala na Eurosongu u Rotterdamu osvojila je i nekoliko nagrada.

U finale Eurosonga nije se plasirala, no bez obzira na to, obožavatelji iz svih krajeva Europe pružili su joj podršku. Albina je inače svoj nastup odradila bez greške i ispunila je sva očekivanja, zato su njezini obožavatelji ostali ljuti, razočarani i tužni jer smatraju da je itekako zaslužila biti u velikom finalu sa svojom pjesmom "Tick-Tock". Pobjedu na Eurosongu odnijela je grupa Maneskin s pjesmom "Zitti e buoni", a natjecanje će se ove godine održati u Torinu.

Pobjednica ovogodišnje Dore je Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure", a sve detalje provjerite OVDJE.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Celebrity Viktorija Rađa objavila fotke s priprema za Hanino i Grašino vjenčanje, a njen Dino konačno otkrio lokaciju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene