Kraj jedne ljubavi

'Trenutno joj ne mogu pružiti to što traži od života'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šarmantan, talentiran i zgodan - sve je to glumac Frane Perišin. No činjenica je i kako nema sreće u ljubavi. Iza njega je još jedna veza - i to sa zaručnicom Martom Žegurom, s kojom ima sinčića Andru.

Frane Perišin je za magazin Story objasnio razloge koji su doveli do kraja ljubavi s njegovom zaručnicom i pomoćnicom kostimografkinje u ZeKaeMu, Martom Žegurom.

'Dogodile su se moje svakodnevne obveze, snimanja i rad na predstavama u Dubrovniku i Zagrebu tijekom tri godine, neraspakirani kovčezi', dio je intervjua kojeg je poznati 53-godišnji glumac dao magazinu Story.

Pogledaj i ovo Frane Perišin mora joj isplatiti odštetu Domaći glumac osuđen zbog prijetnji bivšoj supruzi, koja se nakon njihova skandaloznog razvoda povukla iz javnosti!

Astrologinja im prorekla prekid još 2012. godine!

Par je u vezi bio nešto manje od dvije godine, a njihov sinčić je nedavno proslavio prvi rođendan. Glumac iz prijašnjeg braka ima još dvoje djece - 23-godišnju Anu i 21-godišnjeg Antu.

'Naš je Andro u dobrim rukama. Mojoj novoj obitelji s Martom perspektiva je dislociranost, a u nekvalitetnoj atmosferi nitko ne želi živjeti. Da ne bi došlo do nekih pogrešnih riječi vratio sam se u svoj prostor, blizu mora, gdje sam kod kuće. Imamo predivnog sina i u budućnosti se nadam da ćemo biti partneri u podizanju i odgoju našeg Andre', izjavio je Frane Perišin te dodao kako ne može apsolutno ništa prigovoriti Marti, kako ona ima potpuno pravo tražiti to što traži od života i kako je svjestan da joj on to trenutno ne može pružiti.

Cijeli intervju s Franom Perišinom pročitajte u tiskanom uzdanju magazina Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene