Fotošop ili?

Sestra Severininog supruga u SAD-u niže uspjehe, no nakon ove fotke svi se samo pitaju što joj je s licem

Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) +0 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Galerija

Nataši Kojić Taši koja već godinama živi u Americi te paralelno gradi glazbenu i glumačku karijeru

Ona je kći folk zvijezde Dragana Kojića Kebe te sestra Igora Kojića, Severininog supruga.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Radi se o Nataši Kojić Taši koja već godinama živi u Americi gdje paralelno gradi glazbenu i glumačku karijeru, a svojim se obožavateljima redovito javlja putem društvenih mreža na kojima ju prati više od 106 tisuća ljudi.

Tako Nataša često objavljuje fotografije na kojima se vidi gdje je, s kim i što radi, a posljednju je objavila s jedne premijere u Los Angelesu.  Po opisu iste jasno je kako se radi o projektu na kojem je radila s, kako je sama istaknula, "dobrom i talentiranom ekipom".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@natashakeymusic) on

Ipak, njezin uspjeh ostao je u sjeni njezinog lica koje je izgledalo potpuno drugačije nego inače.

Naime, iako je Nataša odavno poznata kao velika ljubiteljica fotošopa, mnogi su se pitali je li ipak radila nešto na licu, zbog čega sada izgleda neprepoznatljivo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@natashakeymusic) on

Također, Nataša već godinama nije bila u rodnoj Srbiji, a neki su mediji dugo šuškali da je to zato što u Americi radi na crno, pa bi joj izlaskom iz zemlje bio zabranjen ponovni ulazak.

Kako god bilo, njezin brat Igor i njegova supruga Severina nedavno su bili kod Nataše u posjeti kada su završili na premijeri posljednje sezone hit serije "Igra prijestolja" te se tamo čitavu večer fotografirali s glavnim zvijezdama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@natashakeymusic) on

A koliko se Natašin izgled transformirao, uvjerite se u našoj galeriji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Furdik (Foto: PR) Vladimir Furdik (Foto: PR) Vladimir Furdik (Foto: PR) Vladimir Furdik (Foto: PR) +1 Vladimir Furdik (Foto: PR) Celebrity Slavni glumac usred Zagreba uživao u rakijama i noćnom životu, a samo su ga rijetki prepoznali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene